RITTAL HYGIENIC DESIGN - ČISTOĆA ZAGARANTOVANA!

Komentari: 0

Iako se proizvodni pogoni čiste redovno deterdžentima i vodom, prljavština gotovo uvek nađe mesto na koje se sakrije i sa kojeg vreba. Kada se malo bolje pogleda tih mesta ima na pretek, i ukoliko se ne obrati pažnja malo je potrebno da se hrana izloži bakterijama i nečistoćama. Vesimpex i Rittal vam predstavljaju pametno zamišljena sistemska rešenja za higijensku proizvodnju u prehrambenoj industriji.

JEDNOSTAVNOST I EFIKASNOST ČIŠĆENJA JE PRESUDNA!

Krovovi ormana i kućišta, su idealno mesto za skupljanje prašine i nečistoće, s obzirom da su izloženi i da ih nije lako oprati. Sva Rittal HD kućišta, komandni paneli, izmenjivači toplote i druge komponente imaju krovove zakošene pod 30⁰ tako da je izbegnuto taloženje prašine i prljavštine, olakšano spiranje kod čišćenja, a površine ostaju lako vidljive i čiste.

Silikonski zaptivač na svim ormanima i kućištima je visoko otporan na agresivne medije i lako se menja i pere po potrebi. Njegova plava boja i dizajn bez proreza predstavlja lako vidljivu površinu koja ne ostavlja šupljine između kućišta i vrata. Brave, šarke, nosači, odstojnici, uvodnici i nožice ormana su takođe mesta na kojima se lako zadržavaju nečistoće.

U Rittal HD seriji svi nabrojani elementi su dizajnirani tako da onemogućavaju nagomilavanje i pojednostavljuju čišćenje, garantujući bezbednost hrane i okoline. Šarke su montirane sa unutrašnje strane, tako da nema zazora između vrata i kućišta. spolja.

Svi elementi su napravljeni od nerđajućeg čelika 1.4301 (AISI 304), a fino obrađena površina olakšava čišćenje. Komandni paneli i kućišta za štampače igraju ključnu ulogu u decentralizovanoj kontroli i nadzoru procesa u industriji hrane. Njihov funkcionalni dizajn znači da se u sistem proizvodnje lako mogu integrisati sve PC komponente kao što su štampači, monitori, tastature i sl.

HIGIJENSKI ATESTIRANO!

Rittal higijenski dizajn za bezbednost hrane je zasnovan na evropskim standardima i direktivama, uz poštovanje evropskih regulativa kojom se garantuju bezbednost hrane i opreme.

HIGIJENSKI DIZAJN POJEDNOSTAVLJUJE ČIŠĆENJE.

RITTAL NOVITET RITHERM 6.6 SOFTVER ZA PRORAČUN KLIMATIZACIJE

Nova verzija softvera za proračun klimatizacije kućišta omogućuje samostalan odabir optimalnog načina hlađenja kućišta i to na jednostavan način.

Izrada dokumentacije proračuna temperature prema IEC 61439 na samo jedan klik.

U novoj verziji softvera 6.6 moguć je proračun klimatizacije kompaktnih i malih kućišta iz serija AX i KX.

Nova klima vrata koja su se pojavila ove godine za ormane iz serije VX25 su takođe dostupna u novijoj verziji softvera, a inovirana je i povećana baza komponenti koja vam je dostupna za precizniji proračun disipacije.

Za više informacija obratite se našem timu prodaje putem maila ili telefona.

VESIMPEX d.o.o.

Patrijarha Dimitrija 24
(011) 404 9070
(063) 33 90 90
info@vesimpex.rs
www.vesimpex.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti