Regionalni lider u tretmanima vode

Komentari: 0

Kompanija FYLTRIS d.o.o. osnovana je 2004. godine od strane tima procesnih inženjera čije višegodišnje iskustvo na polju tretmana voda uslovljava visok stepen ekspertize kada je u pitanju projektovanje, tehnološki procesi, montaža, opremanje, puštanje u rad, tehnički prijem, servisiranje, kao i kvalitetno održavanje postrojenja za produkciju ozona i prateće opreme.

FYLTRIS takođe pruža usluge izrade cevnih instalacija, kao i drugih proizvoda od svih vrsta nerđajućeg čelika, uključujući usluge zavarivanja odobrene od strane serifikovanih tela.

FYLTRIS je ovlašćeni zastupnik, distributer i premium servisni centar kompanije SUEZ-OZONIA. Naš tim je na raspolaganju klijentima 0-24h.

Decenijsko iskustvo i učešće u značajnim projektima, doveli su do razvoja naprednih FYLTRIS-ovih proizvoda u okviru postrojenja za tretmane voda (pilot postrojenja, kontaktni rezervoari, kupasti porozni difuzori, filterske dizne...)

Snaga kompanije FYLTRIS se ogleda u znanju, ekspertizi, iskustvu i posvećenosti osoblja, koje je u svakom trenutku koncentrisano na kvalitet pruženih usluga.

Efikasan i kvalitetan pristup potrebama i rešavanje nedoumica naših klijenata prioritet je za naš celokupan tim. Stručan i obučen kadar su dokaz kvaliteta kome su poverenje i zastupništvo ustupile vodeće svetske kompanije u tretmanu voda kao i pratećih sistema: Suez -Ozonia, Sefar, Choquenet...

Istorija na koju možemo biti ponosni

FYLTRIS d.o.o. je vodeći specijalista za sisteme ozona Suez-Ozonia i prateće filterske sisteme, sa preko decenijom iskustva u projektovanju, instalaciji i održavanju.

Od samih početaka kompanija FYLTRIS je blisko uključena u razvoj i eksploataciju postrojenja ozona i filterskih postrojenja širom Evrope.

Kompanija FYLTRIS je partner od poverenja za mnoga vodeća domaća i svetska industrijska postrojenja za tretmane voda.

Naš pristup

Cilj kompanije FYLTRIS je da svakog potencijalnog klijenta impresioniramo sa našim pristupom, znanjem i kvalitetom rada. Težimo ka savršenstvu u svakoj oblasti našeg poslovanja, angažujući vodeće stručnjake na svim nivoima. Prepoznajući dobre ideje i sposobne ljude koji žele da ih sprovedu u delo, unapređujemo našu kompaniju.

Detaljne informacije o aktivnostima kompanije FYLTRIS kao i reference možete pogledati na našoj Web stranici - www.fyltris.com

FYLTRIS d.o.o. Beograd

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, 11070 Belgrade, Serbia
Tel/Fax: +381 11 31 32 989
Website: www.fyltris.com
E-mail: office@fyltris.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti