Razvoj inovativnih modela poslovanja kroz blokčejn tehnologiju i digitalnu imovinu

Komentari: 0

Imajući u vidu aktuelne svetske trendove i konstantnu potrebu tržišta za inovacijom, PKS PK Beograda u saradnji sa Comtrade grupom, ECD i Eko Digital organizuje stručni skup „Razvoj inovativnih modela poslovanja kroz blokčejn tehnologiju i digitalnu imovinu“.

Na skupu ćete imati prilike da saznate kako zahvaljujući blokčejn tehnologiji i digitalnim tokenima možete povećati prodaju, zadržati postojeće i steći nove kupce kreirajući održiv ekosistem.

Da li ste znali da digitalni token može istovremeno da predstavlja alternativni izvor finansiranja poslovanja, sredstvo podsticaja i nagrade vaših kupaca i to na zakonom uređen način. Sve ovo je moguće postići direktno između kompanije i kupaca, bez učešća posrednika.

Zbog čega blokčejn tehnologiju mnogi porede sa internetom po značaju, koja je njena upotrebna vrednost kao i koje su prednosti digitalne imovine u odnosu na tradicionalni novac neka su od pitanja na koja ćete dobiti odgovore na skupu.

O mogućnostima razvoja poslovanja kroz blokčejn i digitalnu imovinu govoriće:

- Bogdan Vujović, Head of Legal Eko Digital

- Aleksej Misailović, Head of Advisory & Tokenomics Eko Digital

- Aleksandar Matanović – direktor ECD

- Srećko Miodragović – specijalni savetnik predsednika Comtrade grupe

Stručni skup će se održati 24. novembra 2022.godine sa početkom u 11.00 časova, u sali VI PKS-Privredna komore Beograda, Kneza Miloša 12.

Imajući u vidu da je broj mesta ograničen molimo vas da vaše učešće i prijavu potvrdite najkasnije do 18. novembra 2022. godine putem mejla na tijana.jovanovic@pks.rs ili na broj telefona 069/3711-117 kontakt osoba je Tijana Jovanović.

Učešće je bez kotizacije. 

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti