RAZMIŠLJATE O AUTOMATIZACIJI PAKOVANJA I PALETIZACIJE

Komentari: 0

Godišnji planovi proizvodnje, planovi prodaje, planovi unapređenja i poboljšanja se osmišljavaju i prave krajem prethodne za tekuću godinu. To je poslovni običaj u ozbiljnim industrijskim kompanijama.

Početak svake godine donosi i nove namere i nove projekte!

U našoj poslovnoj stvarnosti je potvrđena neophodnost automatizacije procesa gde god je to moguće.

Zona pakeraja je najčešće u ručnoj organizaciji, ali trend se menja jer je neophodno – radne snage je sve manje na raspolaganju, pandemija je dovela i nestalnost, neupravljivost kao element koji niko ne želi u svom pogonu.

StanTech je kompanija koja radi u oblasti automatizacije pakovanja skoro 20 godina. End Of Line sistemi projektovani i proizvedeni u StanTechu rade u brojnim proizvodnim kompanijama širom sveta.

Rešenja koja se osmišljavaju i nude iz Beograda zadovoljavaju potrebe velikih svetski poznatih kompanija, kao što su Honda, Tabatchnic, Bounuelle, ili Ostankino, Lactalis, Carnex, PIK...i brojni drugi koji su uzor i lideri u svojim oblastima.

Svako rešenje na kraju proizvodnih linija visokog kapaciteta zahteva prilagođavanje Kupcu.

Nema dva ista rešenja ili su retki takvi slučajevi. Inženjerski tim StanTech sluša i razume potrebe Kupca te prilagođava rešenja na najbolji, optimalan način.

Automatizacija pakovanja se obavlja kad su kapaciteti proizvodnih linija zahtevni, kad je potreba za konstantnim kvalitetom pakovanja imperativ i kad je nemoguće proces rešiti bilo kojim drugim postupkom.

Ovaj proces zahteva i operatere i tehničko osoblje koje je na nivou zahteva za znanjem i iskustvom.

Zato su obuke i praćenje procesa rada od strane stručnog tima StanTech -a od velikog značaja u početnim mesecima rada opreme.

Obuka se sprovodi sistematično i posvećeno, a asistencija na daljinu preko VPN uređaja skraćuje vreme i smanjuje trošak dolaska na teren.

Brojne instalirane paletizacije u različitim izvedbama su prilagođene prostoru, proizvodu i kapacitetu korisnika. Robotske jedinice FANUC kao pouzdan partner, rade na svim linijama paletizacije na svim lokacijama.

Automatska paletizacija je bitan iskorak ka sređivanju pogona i završnih procesa na proizvodnim linijama.

Integracija sistema paletizacije sa informacionim sistemom fabrike je ultimatno najbolje rešenje pravilne evidencje bez uticaja ljudskog faktora i mogućih grešaka.

Svaka automatizacija uspostavlja ujednačeni ritam, kvalitet i pouzdanost u industrijskoj proizvodnji.

Kompanija StanTech daje svoj doprinos u distribuciji savremenih rešenja, prilagođenih potrebama korisnika.

StanTech doo
Prhovačka 161
22310 Šimanovci, Srbija
office@stantech.rs
www.stantech.rs



 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti