Proslava uspešne poslovne godine KONSTRUKTOR GRUPE

Komentari: 0

Za skoro 14 godina postojanja, Konstruktor je svoj građevinski pečat urezao na preko 200 izgrađenih objekata, sa više od 500.000 m2.

Prethodna 2017. godina je za Konstruktor bila najuspešnija do sada. Potvrđena je izvanredna konkurentska pozicija u Srbiji i regionu, proširen je poslovni portfolio i broj preduzeća u Grupi, realizovana su mnogobrojna in-house rešenja, pri čemu dominiraju projekti sa modernim »design & build« pristupom.

Direktor Konstruktora - Dragan Brkić

Konstruktor postoji zahvaljujući izvanrednoj saradnji sa investitorima, podizvođačima, dobavljačima, ali i odličnom Konstruktor timu, koga čini preko 50 inženjera svih profila, odnosno direktno i indirektno preko 500 zaposlenih na svim gradilištima.

Komercijalni direktor Konstruktora - Kosta Ginić

Svaki uspeh treba adekvatno proslaviti. Konstruktor je sve svoje goste/ prijatelje pozvao u hotel Hyatt, gde je 17. januara 2018. godine organizovana proslava za preko 250 prisutnih gostiju.

U prijateljskoj atmosferi su razmenjeni utisci sa prijateljima/ poslovnim saradnicima, predstavljeni su planovi daljeg razvoja kompanije i »zakazano« je novo druženje, istim povodom, za godinu dana.

Jer mi »Konstruišemo vašu viziju«

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti