Poziv preduzetnicima za 6. tematsku nedelju “Ekspo 2020 Dubai” – „Globalni ciljevi“

Komentari: 0
Fotografija od: PKS

Privredna komora Srbije pozvala je privrednike da se prijave za učešće na 6. tematskoj nedelji Svetske izložbe ''Dubai Ekspo 2020'' – „Globalni ciljevi“ (Global Goals) i predstave svoje poslovanje od 14. do 22. januara 2022. godine u Dubaiju.

Prijavljivanje je do 3. decembra, a zainteresovani preduzetnici treba da popune upitnike na engleskom jeziku i da ih pošalju na mejl dejan.zrilic@pks.rs. Upitnici i ostale neophodne informacije dostupni su na linku https://pks.rs/dubai-expo-2020

Poziv je namenjen preduzetnicima koji žele da uspostave poslovnu saradnju, prvenstveno na tržištu Emirata, i ostvare poslovne kontakte sa privrednicima iz celog sveta koji će biti prisutni na svim paviljonima Svetske izložbe.

Učešće na „Ekspo 2020 Dubai“ privrednicima iz Srbije omogućeno je uz povlašćene uslove koji obuhvataju besplatnu avio kartu (čarter let Beograd-Dubai-Beograd), besplatne lokalne transfere, smeštaj po povlašćenim cenama u odabranim hotelima, kao i besplatno korišćenje Biznis haba PKS u slobodnoj zoni Južni Dubai (Dubai South).

Pod sloganom ''Povezivanje umova, stvaranje budućnosti'' (Connecting minds, creating the future) svetska izložba "Ekspo 2020 Dubai" počela je 1. oktobra 2021. i trajaće do 31. marta 2022. godine.

Više informacija o izložbi na LINKU

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti