PARKER PREDSTAVLJA SERVICE MASTER COMPACT, MERNI UREĐAJ ZA TERENSKO PRAĆENJE PARAMETARA I DIJAGNOSTIKU

Komentari: 0

Parker Hannifin, globalni predvodnik na području tehnologija kontrole kretanja, predstavlja novi Service Master COMPACT, moćni uređaj koji omogućava nadzor i dijagnostiku mobilne i industrijske hidraulike, u realnom vremenu.

Upakovan u robustno IP65 kućištesa gumenom zaštitom otpornom na ulje, uređaj je pogodan za upotrebu i u najzahtevnijim okruženjima na koje možemo naići, kao što su građevina, poljoprivreda, železnica ili vojna primena.

Sa svojim 4,3 inčnim ekranom osetljivim na dodir i priti snom tastaturom, Service Master COMPACT omogućava jednostavno rukovanje i analizu rezultata merenja na licu mesta.

Parametri kao što su priti sak, temperature i protok su predstavljeni u realnom vremenu i mogu se sačuvati pritiskom na dugme ili automatski, preddefinisanim signalom.

Ovo omogućava korisnicima u održavanju da lako identifikuju probleme, pre nego što oni rezultuju zastojem ili još većim oštećenjima čime se redukuju ukupni troškovi održavanja.

Uređaj se isporučuje u tri osnovne verzije čime se pruža fl eksibilnost u većem opsegu mernih primena.

Radi se o verziji sa do šest Parker CAN senzora, verziji sa šest Parker CAN i dva pomoćna analogna senzora i verziji sa do četiri Parker analogna plus dva pomoćna analogna senzora.

Svi Parker senzori podržavaju automatsko prepoznavanje senzora.

U paketu je i SensoWin 7, soft ver za analizu, čuvanje i deljenje rezultatra merenja.

Proizveden u Nemačkoj, Parker Service Master COMPACT je dobavljiv u vrlo kratkom roku kroz Parker-ovu globalnu distributersku mrežu.

Izvor: Parker Hannifin Sales CEE s.r.o., Češka Republika - Podružnica Novo mesto,
tel.: +386 (0)7 337 66 50,
e-mail: parker.slovenia@parker.com
vebsajt: www.parker.com
Dušan Radaković

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti