Otvoreni poziv za BOWI projekat

Komentari: 0

BOWI projekat nudi do 60.000 € bespovratnih sredstava za evropska mala i srednja preduzeća radi sprovođenja tehnoloških eksperimenata i pospešivanja njihovog poslovanja.

Horizont 2020 projekat Evropske Unije BOWI (Boosting Widening Digital Innovation Hubs) će dodeliti do 2,16 miliona evra za 36 malih i srednjih preduzeća iz 9 regiona, u cilju razvoja njihovih eksperimenata.

U Srbiji, firme iz regiona Beograda mogu da se prijave na projekat.

Svaki od eksperimenata će primiti do 60.000 € bespovratnih sredstava, kao i poslovnu i tehnološku podršku.

Projekat BOWI traži mala i srednja preduzeća sa kojima će u okviru trećeg otvorenog poziva sprovesti eksperimente uz saradnju sa centrima izvrsnosti i dovesti ih do primene u operativnom industrijskom okruženju.

Eksperimenti se biraju po regionalnoj osnovi, a u Srbiji mogu da se prijave firme koje imaju sedište ili poslovnice u beogradskom regionu.

Devet centara izvrsnosti (Digital Innovation Hubs - DIH) širom Evrope će podržati mala i srednja preduzeća u sprovođenju njihovih tehnoloških eksperimenata, poslovnog savetovanja i mentorstva, kao i pristupom infrastrukturi potrebnoj za sprovođenje eksperimenata.

KAKO DA SE PRIJAVITE

Putem linka https://bowi-3rd-open-call.fundingbox.com/ možete da započnete Vašu prijavu i završite je do 16. februara 2022. u 13:00.

Takođe možete da postavite pitanja putem linka ka BOWI Help Desk, ili putem mejla na helpdesk@bowiproject.eu, kao i na kostaj@etf.rs i zavisa@etf.rs

Za više informacija, molimo posetite:

Internet stranica projekta, eInternet stranica otvorenog poziva, Twitter nalog, LinkedIn Bowi zajednica Facebook

O BOWI PROJEKTU

BOWI ima za cilj da izgradi mrežu centara izvrsnosti (Digital Innovation Hubs - DIH) zasnovanu na deljenju iskustva i prakse.

Mreža će podržavati firme u sprovođenju njihovih najinovativnijih projekata, pomagati investitorima da prepoznaju predvodnike digitalne revolucije i pomagati razvojnim agencijama da razumeju potrebe industrije.

BOWI projekat će istražiti najbolja rešenja za saradnju između centara izvrsnosti u vidu tehnoloških eksperimenata.

Tokom eksperimenata, povezaćemo već razvijene i centre izvrsnosti u razvoju sa malim i srednjim preduzećima kojima su potrebna konkretna rešenja za digitalizaciju.

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti