Otvoren Hannover Messe 2019 - Najznačajniji svetski sajam industrijskih tehnologija

Komentari: 0
Fotografija od: Industrija

Otvoren je Hannover Messe 2019. Sajam koji je dugi niz godina najznačajniji svetski sajam industrijskih tehnologija, sinonim za industrijske inovacije, ključne trendove i poslovno umrežavanje.

Danas ovaj sajam služi kao globalni centar za sva pitanja koja se tiču Industrije 4.0.

U narednih pet dana, od 1. do 5. aprila, biće predstavljeno 6.500 kompanija iz 75 zemalja. Globalne korporacije, srednje i velike kompanije kao i startup projekti - svi će biti tu da predstave svoja rešenja za industrijsku proizvodnju i inovacije za sisteme održivog snabdevanja energijom.

HANNOVER MESSE 2019 je formalno otvorila nemačka kancelarka Angela Merkel sa Stefanom Lofvenom, premijerom Švedske, kao državom koja je ovogodišnja zemlja partner.

Foto: Hannover Messe

Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa kompanijom ProExpo, zvaničnom predstavniku Deutsche Messe Hannover i Messe Düsseldorf, časopis Industrija vam direktno prenosi impresije sa najznačajnijeg sajma za industrijske tehnologije gde se predstavlja i Srbija sa nacionalnim štandom pored kompanija iz Srbije koje izlažu samostalno.

Foto: Industrija

Hannover Messe stalno postavlja nove standarde i svake godine obara rekorde!

O važnosti ovog sajma govori i informacija da se za vreme njegovog trajanja ostvari preko pet miliona poslovnih kontakata. Svi direktori i lideri svetskih korporacija, malih i srednjih preduzeća, koriste Hannover Messe za pronalaženje rešenja za digitalizaciju svog poslovanja.

Ovaj sajam predstavlja centar zbivanja industrije i četvrte industrijske revolucije.

Za više informacija posetite sajt Hannover Messe.

Za izlaganje ili posetu ovom sajmu obratite se predstavništvu hanoverskog sajma u Beogradu, firmi ProExpo d.o.o. putem telefona 011 2659 210 ili mejlom na info@proexpo.co.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti