Otvoren 45. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE - Gradimo budućnost sada

Komentari: 0

U sredu 17.04. otvoren je najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu Jugoistočne Evrope, Sajam građevinarstva u Beogradu, održava se od 17. do 20. aprila 2019. godine na Beogradskom sajmu.

Pre svega važna za struku, ova specijalizovana međunarodna manifestacija obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Učesnici manifestacije su svi eminentni regionalni i inostrani građevinski proizvođači, distributeri i trgovci opremom i materijalima.

Časopis Industrija se nalazi sa svojim štandom na međunarodnom sajmu građevinarstva. Posetite nas i preuzmite svoj primerak časopisa između Hale 1 i Hale 4

Sajam građevinarstva jedan je od najznačajnijih poslovnih sajmova u Srbiji i regionu, i događaj koji je za sve učesnike i posetioce idealna prilika i nezamenljiv ambijent za premijerna predstavljanja inovacija i tehničko-tehnoloških rešenja.

Nove tehnologije će biti prisutne i vidljive u svakom segmentu manifestacije, upravo zbog konstantne potrebe za inovativnošću i napretkom u građevinskoj industriji.

To posebno važi za IT, digitalne, komunikacione tehnologije, sve vrste specijalizovanog, aplikativnog softvera, koji odavno u građevinarstvu nije novost i ekskluzivitet - već uspostavljeni standard.

Posebno značajan segment su dve, od prošle godine prisutne, robne grupe: “Nekretnine i investicije” i “Arhitektura i urbanizam”.

Očekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti građevinarstva, agencija za nekretnine i arhitektonskih biroa.

Na sajmu će biti predstavljeni investicioni projekti koji su šansa za domaće i regionalne građevinare.

Kao zasebna tematska celina predstaviće se 11. Međunarodni sajam kamena STONEEXPO SERBIA, najveća međunarodna sajamska manifestacija u oblasti prirodnog kamena i prateće industrije.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti