Otvoren 44. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE

Komentari: 0

Otvoren je vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu Jugoistočne Evrope, Sajam građevinarstva u Beogradu, održava se od 18. do 21. aprila 2018. godine na kompletno raspoloživom izlagačkom prostoru Beogradskog sajma.

Specijalizovana međunarodna manifestacija obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Izlagački program upotpunjuju i različiti načini adaptacije, rekonstrukcije i restauracije, kao i promocija starih zanata koji su druga krajnost savremenim informacionim tehnologijama i modernom upravljanju projektima. Kao finalna delatnost, deo Sajma građevinarstva je i opremanje enterijera.

Učesnici manifestacije su svi eminentni regionalni i inostrani građevinski proizvođači, distributeri i trgovci opremom i materijalima.

Časopis Industrija se nalazi sa svojim štandom na međunarodnom sajmu građevinarstva. Posetite nas i preuzmite svoj primerak časopisa.između Hale 1 i Hale 4

Kao jedan od poslovnih zaštitnih znakova Beograda i Srbije, događaj je za učesnike i posetioce nezamenljiv ambijent za premijerna predstavljanja inovacija i tehničko-tehnoloških rešenja. Takođe, sajamska atmosfera i veliki broj učesnika iz branše nude mogućnosti za postizanje različitih vidova saradnje i razvijanje biznisa.

Biznis segment koji se kontinuirano razvija, i ove godine umrežavaće učesnike manifestacije kroz mogućnost registracije na B2B portalu. Kao mesto direktnih susreta i globalne ponude, opravdan je status Sajma građevinarstva kao respektabilnog među vodećim savremenim, komercijalnim sajmovima u svetu, gde se ostvaruju značajni rezultati u broju ugovorenih poslova tokom održavanja manifestacije.

Liderski status u regionu i međunarodni karakter manifestacije potvrđuje veliki broj inostranih učesnika i posetilaca. Perspektivnost građevinarstva, u svetlu najavljenih velikih građevinskih projekta od međunarodnog značaja, jasna su poruka poslovnim partnerima da će ovogodišnji Sajam građevinarstva biti mesto poslovnih susreta, razmene ideja i dogovora različitih oblika poslovne saradnje među učesnicima.

Na sajmu će biti predstavljeni investicioni projekti koji su šansa za domaće i regionalne građevinare.

Sajam građevinarstva SEEBBE ima značajnu ulogu u afirmaciji građevinske struke, građenju sistema vrednosti i statusa profesije i održava visok rejting kao mesto okupljanja eksperata iz oblasti građevine, arhitekata, projektanata, izvođača radova i proizvođača građevinskih mašina i materijala. Jedan od osnovnih komercijalnih ciljeva Sajma građevinarstva je da gradnju, građevinske materijale i projekte učini dostupnijim.

U tom smislu, Sajamske akcije i pogodnosti sastavni su deo izlagačkog nastupa.

Učesnici nastoje da izađu u susret posetiocima sajma i svojim klijentima - odobravaće ekskluzivne sajamske pogodnosti i popuste od 5 do 30% na svoje proizvode i usluge. 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti