Otvoren 17. Međunarodni sajam energetike na Beogradskom sajmu

Komentari: 0

Fotografija od: Industrija

Pod sloganom SNAGA PRIRODE, na Beogradskom sajmu danas je otvoren 17. Međunarodni sajam energetike.

Posetioci sajma će od 04 do 06. oktobra u hali 1 Beogradskog sajma imati priliku da na jednom mestu vide veliki broj kompanija, korporacija, institucija iz sektora električne energije, uglja, nafte i gasa, obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i rudarstva. 

Sajam energetike svečano je otvorila Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike.

17. Sajam energetike, respektabilna sajamska manifestacija sa UFI licencom, je najveći regionalni skup kompanija, institucija i profesionalaca u sektorima električne energije, uglja, nafte i gasa, obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i rudarstva.

U isto vreme i na istom mestu, održava se i 18. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa EcoFair koji je posvećen sistemima i mehanizmima zaštite životne sredine sa posebnim akcentom na "cirkularnoj" i "zelenoj" ekonomiji", i  okuplja različite činioce iz sistema zaštite životne sredine - institucije, proizvođače opreme, distributere, reciklere, operatere, deponije, lokalne samouprave, komunalna preduzeća, generatore otpada, stručnu javnost.

Ovaj sajamski tandem, kao komplementarne manifestacije, svaka na svoj način, doprinose ne samo udobnijem i zdravijem nego i uopšte mogućem životu.

Ove godine uz Sajam energetike i EcoFair, u istom terminu od 04. do 06. oktobra, i na istom mestu u Hali 1, posetiocima će se prestaviti 1. Sajam komunalnih tehnologija.

Fotografija od: Industrija

Kao i predhodnih godina, časopis Industrija je tu da isprati sajamska dešavanja.

Posetite naš štand i preuzmite svoj primerak časopisa Industrija.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti