Oslobodi svoj biznis

Komentari: 0

Moderan biznis zahteva da budete uvek dostupni, u svakom trenutku i gde god da se nalazite. Bilo da ste u kancelariji, na poslovnom sastanku, službenom putu ili odmoru, Vaš posao ne sme da trpi.

Zato je sve češći prizor poslovnog čoveka koji sa plaže proverava mail-ove, i u restoranu sedi sa laptopom ili razgovara sa partnerima i kolegama.

Potreba za interakcijom je sve veća, a biti online postao je standard od koga uspešan biznismen ne može da pobegne.

Ukoliko i Vaše poslovanje zahteva dinamičnu komunikaciju i stalan, neograničen pristup internetu, mts je za Vas pripremio Biznis Libero tarife koje Vam omogućavaju da radite u pokretu i da Vaša kancelarija bude uvek tamo gde ste Vi, jer imate neograničen superbrzi 4G internet!

Pričajte neograničeno sa celom Srbijom, bilo da pozivate fiksni ili mobilni broj, šaljite SMS poruke ka svim mobilnim mrežama i besplatno razgovarajte u timu.

mts je mislio i na Vas koji zbog posla često putujete

Na raspolaganju su pozivi, SMS poruke i internet bez ograničenja u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, kao i minuti ka inostranstvu i povoljniji razgovori sa inostranstvom.

Na ovaj način možete da planirate i optimizujete troškove, povećate efikasnost i uspešno poslujete i na regionalnom i globalnom tržištu.

Budite i Vi Libero, poslujte bez ograničenja uz nove mts Biznis Libero tarife. 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti