Novi finansijski direktor na čelu kompanije Siemens d.o.o. Beograd

Komentari: 0
Fotografija od: Siemens

Pavle Knežević imenovan je za novog finansijskog direktora kompanije Siemens d.o.o. Beograd, počev od 01. januara 2021. godine.

Pavle Knežević ima skoro 10 godina iskustva na različitim pozicijama u kompaniji Siemens, a na mesto finansijskog direktora kompanije dolazi sa funkcije finansijskog direktora Smart Infrastructure odeljenja kompanije Siemens d.o.o. Beograd, koju je obavljao prethodne tri godine.

“Drago mi je što započinjem novu fazu u profesionalnoj karijeri upravo u kompaniji Siemens koja omogućava i ulaže u razvoj i edukaciju svojih zaposlenih. Okolnosti u kojima preuzimam ovu fukciju predstavljaju potpuno novu situaciju, nepoznatu savremenom društvu u kojima nam prioritet broj jedan svakako ostaje zdravlje, sigurnost i opšta dobrobit naših zaposlenih, kao i naših partnera i kupaca.

Nastavićemo da budemo istrajni kao tim u naporima da učinimo sve što je potrebno kako bismo održali kontinuitet poslovanja. Iz moje perspektive, prilagodljivost, agilnost, timski rad i inovacije su ključ uspeha, a kao kompaniji koja i inače posluje po modelu koji zahteva prilagodljivost i brzu reakciju na sve promene na tržištu, upravo to nam je i omogućilo da ostvarimo dobre rezultate i u ovim kriznim vremenima.

Verujem da ćemo i u 2021. uspešno nastaviti naše poslovanje i biti pouzdan partner našim kupcima”, izjavio je Pavle Knežević, novi finansijski direktor kompanije Siemens d.o.o. Beograd.

Siemens u Srbiji zauzima poziciju jedne od vodećih kompanija u svim oblastima svog poslovanja, kao što su proizvodnja, prenos i distribucija energije, automatizacija i digitalizacija u procesnoj i proizvodnoj industriji, transportna rešenja za železnički i drumski, time dajući svoj doprinos realizaciji kapitalnih investicija u Srbiji.

Siemens AG (Berlin i Minhen) je globalna tehnološka korporacija koja je, više od 170 godina, simbol inženjerske izvrsnosti, inovacije, kvaliteta i pouzdanosti. Aktivna širom sveta,kompanija je fokusirana na pametnu infrastrukturu za zgrade i distribuciju  energije i energetske sisteme i na automatizacijiu i digitalizaciju u procesnoj i proizvodnoj industriji.

Siemens spaja digitalni sa fizičkim svetom zarad benefita kupaca i društva. Kroz Mobility, vodećeg proizvodača pametnih transportnih rešenja za železnički i drumski saobraćaj, Siemens doprinosi oblikovanju svetskog tržišta putnickih i teretnih usluga.

Preko svog većinskog udela u javno kotiranoj kompaniji Siemens Healthineers, Siemens je takode vodeci svetski dobavljač medicinske tehnologije i digitalnih zdravstvenih usluga.

Pored toga, Siemens drži manjinski udeo u kompaniji Siemens Energy, globalnom lideru u prenosu i proizvodnji električne energije koja se kotira na berzi od 28. septembra 2020. godine.

Više informacija dostupno je na www.siemens.com

Siemens d.o.o. Beograd
Communications and Government Affairs
Omladinskih brigada 90v
11070 Beograd, Srbija

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti