Novi FANUC paket za obuku kombinuje ROBODRILL obradni centar sa kolaborativnim robotom CRKS-10iA

Komentari: 0

Škole, koledži, univerziteti, nezavisni centri za obuku i OEM objekti za obuku mogu da iskoriste prednosti novog FANUC obrazovnog paketa, koji kombinuje tehnologiju alatnih mašina i robote koji učestvuju.

Razvijena u tandemu sa mnogim vodećim industrijskim partnerima, ROBODRILL ćelija za obuku isporučuje automatizovano CNC glodanje za obuku po posebnoj i konkurentnoj ceni.

FANUC je strastven za automatizaciju.

FANUC automatizovana rešenja koja u velikoj meri doprinose efikasnosti proizvodnje, ubrzavaju produktivnost, poboljšavaju kvalitet i smanjuju troškove.

S obzirom na uzbudljivu industriju koja se suočava sa budućnošću, kompanija je takođe strastvena za obrazovanje i u stvari je globalni partner WorldSkills-a, koji organizuje dvogodišnje Svetsko prvenstvo profesionalnih veština kako bi pomoglo mladim ljudima da se pripreme za karijeru u industriji robotike.

Na osnovu toga, FANUC lansira svoj najnoviji paket obuke, koji kombinuje ROBODRILL vertikalni obradni centar sa CRX-10iA kolaborativnim robotom.

Praktično iskustvo

Obrazovna ćelija ROBODRILL, dizajnirana sa studentima na umu, omogućava polaznicima da steknu praktično iskustvo u programiranju i rukovanju CNC alatnim mašinama i najsavremenijim robotima.

Sadržaj paketa je veoma važan za savremene fabričke aplikacije i sadrži sve što instruktori treba da predaju.

Potražnja za automatizacijom značajno je porasla širom sveta u poslednjih 10 godina. FANUC paketi obuke već postoje, zasnovani na samostalnim industrijskim robotima i kolaborativnim robotskim tehnologijama.

Paket je najsavremenija proizvodna ćelija Industrije 4.0, opremljena Ethernet portovima i Eternet softverom kao standardom.

Vredi napomenuti da će oni koji budu investirali u novi paket (premium ili osnovni) dobiti atraktivnu ROBODRILL garanciju od 60 meseci.

Saradnja

ROBODRILL obradni centar je upotpunjen saradničkim robotom CRX-10iA, koji nudi domet od 1249 mm i maksimalnu nosivost od 10 kg.

Kao što ime sugeriše, roboti koji učestvuju mogu bezbedno da rade sa ljudima i da se bezbedno i odmah zaustave u slučaju kontakta.

Jedan kabl obezbeđuje komunikacijsku vezu između CRX robota i ROBODRILL vertikalnog obradnog centra.

Među mnogim prednostima izbora FANUC tehnologije za pružanje obrazovnih rešenja je to što kompanija proizvodi alatne mašine, robote i CNC jedinice, što omogućava besprekornu sistemsku integraciju.

O FANUC-u

FANUC je jedna od vodećih svetskih fabrika za automatizaciju CNC upravljačkih sistema, robota i proizvodnih mašina (ROBODRILL, ROBOCUT, ROBOSHOT i ROBONANO).

Od 1956. godine FANUC je pionir u razvoju numerički kontrolisanih mašina u industriji automatizacije.

Sa 271 FANUC lokacijom širom sveta i više od 8.200 zaposlenih, FANUC nudi gustu mrežu u prodaji, tehničkoj podršci, istraživanju i razvoju, logistici i korisničkoj službi.

Za najnovije vesti, pratite nas preko LinkedIn-a: FANUC Srbija

FANUC Serbia d.o.o.
Kralja Petra I Karađorđevića 92ª,
22330 Nova Pazova
Tel: +381222150324,
info@fanuc.rs,
www.fanuc.rs
Za više informacija kontaktirajte: sales@fanuc.rs.

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti