Nova cargo-partner filijala u Meksiku

Komentari: 0

Međunarodna logistička kompanija nastavlja da širi svoju globalnu mrežu i otvara novu filijalu u Meksiku kako bi bila bliže lokalnim klijentima i partnerima.

cargo-partner tim u Meksiku sada nudi kompletan portfolio usluga avionskog, pomorskog i drumskog transporta za svoje klijente u zemlji, uključujući rešenja od vrata do vrata do i iz SAD.

Usled pojave stalnih logističkih ograničenja, zaostalih poslova i kašnjenja u globalnim lancima snabdevanja, kompanije širom sveta sve više traže logističkog partnera koji može da ponudi specijalizovanu lokalnu podršku. Da bi zadovoljio potrebe nekih od svojih ključnih kupaca u Meksiku i obezbedio brzu i fleksibilnu uslugu, cargo-partner je još jednom proširio svoju globalnu mrežu i otvorio potpuno operativnu filijalu u Meksiku.

cargo-partner tim u Meksiku nudi sveobuhvatan portfolio usluga avionskog, pomorskog i drumskog transporta, uključujući uvozno i izvozno carinjenje. Pored toga, kompanija planira da uspostavi lokalnu podršku za hitne slučajeve koji će obezbediti danonoćnu dostupnost za pošiljke koje su vremenski osetljive.

Kompanija je već uspostavila svoje prvo predstavništvo u Meksiku u septembru 2021. godine sa kancelarijom za komunikaciju sa agentima i kancelarijom za podršku ključnim klijentima u Puebli, kojom je opsluživala jednog od svojih ključnih kupaca iz automobilske industrije. Sa novom kancelarijom u Meksiku, cargo-partner sada proširuje ovu lokalnu podršku svim svojim klijentima koji su aktivni u zemlji.

Luis Gomez, generalni direktor cargo-partnera u Meksiku, objašnjava motivaciju za ovakav korak: „Nakon što smo otvorili kancelariju u Puebli za jednog od naših glavnih klijenata, ubrzo smo shvatili da želimo da pružimo isti kvalitet i praktičnu uslugu i za naše ostale kupce na ovom tržištu.

Prepoznajući veliki poslovni potencijal Meksika kao 15. najveće ekonomije na svetu, odlučili smo da otvorimo potpuno operativnu filijalu u Meksiku kako bismo bili bliže našim klijentima, pružaocima usluga i potencijalnim zaposlenima.”

Usluga od vrata do vrata za i iz SAD

Nova kancelarija u Meksiku takođe ima koristi od postojeće mreže cargo-partnera u SAD, jednom od najvećih trgovinskih partnera Meksika. cargo-partner tim u SAD će igrati ključnu ulogu u obezbeđivanju preuzimanja i isporuka do krajnjeg korisnika, “next-flight-out” eskpresnih avionskih pošiljki, kao i ubrzanih kamionskih pošiljki za transporte osetljive na vreme.

Pored toga, cargo-partner nastavlja da blisko sarađuje sa svojom mrežom agenata i partnera širom Južne Amerike kako bi dalje razvijao svoje usluge ka i iz Brazila, Čilea, Kolumbije, Ekvadora, Kostarike, Paname i drugih strateški značajnih zemalja u regionu.

Pored Amerike, najvažniji trgovinski partneri cargo-partnera u Meksiku su Austrija, Nemačka, Mađarska, Italija, Španija, Kina, Indija, Vijetnam i Tajvan. Uvoz i izvoz u i iz Meksika uglavnom su usredsređeni na industriju automobila, elektronike i čelika.

cargo-partner trenutno ima više od 100 zaposlenih u Americi, sa sedam filijala u SAD, kao i predstavništvima agenata u Brazilu, Čileu i Meksiku. Kompanija upravlja sa dva skladišta u Čikagu, Ilinois i Clarksvilu u Tenesiju sa po 14.000 m² skladišnog prostora.

O cargo-partneru

cargo-partner je privatni pružalac usluga infologistike punog opsega koji nudi sveobuhvatan portfolio rešenja za avionski, pomorski, drumski transport i skladištenje. Sa skoro 40 godina stručnosti u informacionoj tehnologiji i optimizaciji lanca snabdevanja, kompanija dizajnira usluge po meri za širok spektar industrija kako bi stvorila konkurentne pogodnosti za svoje kupce širom sveta.

Osnovan 1983. godine, cargo-partner je ostvario promet od 1.8 milijardi EUR u 2021. godini i trenutno zapošljava više od 3.900 ljudi širom sveta.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti