NELT RASPISAO KONKURS ZA PLAĆENI EDUKATIVNI PROGRAM „DOBAR START 5“

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Kompanija Nelt otvorila je konkurs za peti ciklus edukativnog programa „Dobar start,“ u okviru kog će odabrani polaznici dobiti plaćenu osmomesečnu obuku za poziciju Key Account Manager u ovoj kompaniji.

Diplomci i studenti završnih godina osnovnih i master studija mogu da se prijave za učešće do 6. juna putem sajta Infostud ili slanjem radne biografije na adresu posao@nelt.com.

Pažljivo koncipiran trening program pod sloganom „Pređi na sledeći nivo“ obuhvata rad na nekoliko pozicija u okviru sektora prodaje i sticanje znanja kroz rad sa mentorima, kao i kroz treninge i radionice.

Kroz upoznavanje različitih nivoa organizacije polaznici uče o odgovornosti svake pojedinačne pozicije, dobijaju priliku da se lakše prilagode poziciji koja sledi i stiču širu sliku o ukupnom funkcionisanju prodaje u velikom poslovnom sistemu. Svaka faza programa podrazumeva procenu stručnih znanja polaznika.

Plaćeni program „Dobar start“ pokrenut je 2015. godine sa ciljem da mladim, uspešnim i ambicioznim studentima i diplomcima omogući da razvijaju svoje poslovne veštine u oblasti prodaje i tako se specijalizuju za rad na poziciji Key Account Manager-a.

Do sada je nakon završenog programa, više od 90 odsto učesnika dobilo priliku za stalno zaposlenje u kompaniji Nelt i danas su deo Neltovog prodajnog tima.

Nelt je jedna od najvećih domaćih privatnih kompanija. Deo je Nelt Grupe, internacionalnog sistema koji povezuje skoro 4.000 zaposlenih u 14 kompanija, na 11 tržišta Evrope i Afrike.

Ključne delatnosti su distribucija robe široke potrošnje, farmaceutskih i duvanskih proizvoda i pružanje logističkih usluga.

U skladu sa svojom strategijom društveno odgovornog poslovanja, Nelt je fokusiran na unapređenje obrazovanja mladih kroz podsticanje razvoja njihovih veština i kreativnih potencijala.
Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Represent Communications 011/7152 - 500

Kontakt osoba: Tanja Vdović-Vučetić, 063/384-256, tanja.vdovic@represent.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti