Način da vašu proizvodnju učinite inteligentnijom – TIGO SF

Komentari: 0

Odeljenje Hexagon Manufacturing sa ponosom može da ponudi širok portfolio raznih rešenja merenja. Pomažemo individualnim proizvođačima da razviju disruptivne tehnologije današnjice i proizvode koje menjaju život sutrašnjice. Hexagon uvek stremi ka optimizaciji procesa radi podrške svojih klijenata u cilju postizanja preciznijih proizvodnih podataka.

Sa našim asortimanom Coordinate Measuring Machines (CMM), garantovano pružamo savršene uređaje za razne potrebe i zahteve u vašim procesima industrijskog rada. Veliki izbor Bridge, Gantry, Horizontal Arm, Shop-Floor CMM-ova i drugo, garantuju savršenije uklapanje sa bilo čim što je potrebno u vašoj aplikaciji.

Shop-Floor CMM-ovi su savršen izbor kada se treba uhvatiti u koštac sa uslovima u radionici. Uz obezbeđenje maksimuma preciznosti merenja, ovi proizvodi će poboljšati vašu efikasnost i pomoći vam da vašu proizvodnju učinite inteligentnijom, uz ispunjenje najviših standarda.

Ako tražite obuhvatno rešenje u vezi sa radnim lokacijama ili teškim uslovima, TIGO SF je pravo rešenje za vas. Sa svojim mernim obimom od 500 x 580 x 500 mm, granitnim stolom i pokrivačima koji sprečavaju bilo kakvu kontaminaciju, obezbeđuje visoku fleksibilnost i preciznost za delove male i srednje veličine svih vrsta površina. 

TIGO SF je otvoren ka tri strane, obezbeđujući najlakši pristup i mogućnost integrisanja. Opseg radne temperature je proširen na maksimalno 40°C zahvaljujući vrlo sofisticiranom opcijom XT sa proširenom temperaturom koja vam omogućava lakšu upotrebu, bez obzira na teške uslove tokom termalne kompenzacije. Asortiman hardvera i softvera koji je ujedinjen u ovom uređaju omogućava lak rad. 

Napredni eko modus vam omogućava troškovno efikasan postupak, što predstavlja ključnu prednost za današnju proizvodnju.

Ovaj Shop Floor CMM takođe se savršeno uklapa u zatvorene proizvodne ćelije koje su bazirane na industrijskim 4.0 principima, i omogućavaju vam da napravite korak u budućnost. TIGO SF garantuje brz i fleksibilan način da analizirate radne komade na kojima radite sa pouzdanim, visoko preciznim rezultatima koji su blizu vašoj tački proizvodnje.

Ovaj uređaj je takođe u stanju da međusobno deluje sa nizom sistema za punjenje delova, kao i sa potpuno automatizovanim robotima, i time vam pomaže da izaberete pravo rešenje za vaše zahteve. CMM međusobno deluje sa barkodom i radiofrekventnim čitačima identifikacije radi automatizovanog prepoznavanja delova, razmenjuje podatke i informacije sa proizvodnom ćelijom ili linijom, radi besprekorne integracije u vaše proizvodne procese.

Zahvaljujući svojoj samostalnoj konfiguraciji, za razliku od većine drugih CMM-ova, postiže se velika sloboda kretanja koja vaše procese merenja čini mnogo fleksibilnijim. 

Generalno je TIGO SF inovativna 360° mašina za merenje koja kombinuje preciznost, skeniranje i protok u kompaktnom paketu mašine, uz minimiziranje svih problema sa postavljanjem do kojih može doći.

Tel/Mob: +381 63 21 75 64,
info.rs@hexagon.com
HexagonMI.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti