Mitas proširuje svoj asortiman univerzalnih nečujnih pneumatika većeg kapaciteta nosivosti i za sve vremenske prilike

Komentari: 0
Fotografija od: Mitas

Kao odgovor na veću potražnju za univerzalnim pneumaticima u segmentu komunalnih delatnosti i mašinama za rukovanje teretom, proizvođač Mitas, deo Trelleborg Grupe, proširuje svoj asortiman komunalnih pneumatika veće nosivosti (HCM) lansiranjem novog pneumatika 360/80R28 IND.

HCM tyres„HCM pneumatici mogu da se koriste na svim terenima, od asfaltiranih puteva do blatnjavih puteva i puteva prekrivenih snegom, a ima i mnogo primena u višenamenskom transportu na asfaltiranim i zemljanim putevima, uključujući poljoprivredne namene, ali i komunalne delatnosti i rukovanje teretom,” prema rečima menadžera proizvoda, gospodina Pavela Kota

Posebno napravljeni u svrhe pružanja komunalnih usluga i uz mali nivo buke, ovi pneumatici pogodni su za upotrebu u velikom spektru primenu svim vremenskim prilikama.

Radijalna konstrukcija pneumatika uz čelični pojas, kao i jedinstvena šara gazećeg sloja u centralnom delu pneumatika, doprinose dugotrajnosti linije HCM uz dug upotrebni vek i dobre karakteristike upravljanja, ček i pri velikim brzinama. Ovakav gazeći sloj zajedno sa različitim širinama ramenog bloka daju pneumaticima izvanrednu vučnu snagu na raznim površinama.

Jedinstveni dizajn gazećeg sloja unapređuje i karakteristike samočišćenja pneumatika, smanjujući moguće troškove čišćenja puteva, a svodi na minimum i nivo buke i vibracija radi poboljšanja udobnosti vozača.

Prvobitno predstavljena na tržište u četiri veličine 2016. godine, linija HCM trenutno ima ukupno šesnaest proizvoda, uz veličinu naplatka od 16 do 42 inča. Kategorija brzine D (65 km/h) znači da HCM pneumatici proizvođača Mitas mogu da se koriste u svrhe rada i putovanja.

Za više informacija o liniji HCM pneumatika proizvođača Mitas pogledajte OVDE

Operatori mogu da pronađu najbližeg trgovca proizvođača Mitas OVDE

Preuzmite Press Kit

Mitas, deo Trelleborg Grupe, predstavlja jednog od vodećih evropskih robnih marki pneumatika za poljoprivredne i građevinske mašine, mašine za rukovanje materijalima, motociklima, kao i u drugim posebnim segmentima.

Pneumatici robne marke Mitas proizvode se u Češkoj Republici, Sjedinjenim Državama, Srbiji, Sloveniji i Šri Lanki, a promovišu se putem mreže za globalnu prodaju i distribuciju. www.mitas-tyres.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti