Mitas lansira novu EX-01 gumu za bagere

Komentari: 0

Mitas, deo grupe Trelleborg, lansira novorazvijeni proizvod, gumu EX-01. Model je prva radijalna guma za bagere na kotačima koja ima neusmereni uzorak gazećeg sloja EX-01 i ojačanu konstrukciju bočnog zida, ekskluzivno dizajniranu za sisteme dvostruke montaže.

EX-01 - “Dvostruko montirane gume često su oštećene ulaskom kamena. Do danas su proizvođači građevinskih mašina zaštitili gume gumenim prstenovima. Međutim, na gumi EX-01 problem smo rešili ojačanim bočnim zidom koji osigurava bliski kontakt između guma i sprečava oštećenja “, objašnjava Jaroslav Musil, menadžer proizvoda kompanije Mitas za rukovanje materijalima i građevinskim gumama.

Ovaj novi član porodice guma za bagere dizajniran je ne samo za asfaltirane puteve već i za zahtevne terene od lomljenog kamena ili šljunka koji zahtevaju visoku potražnju za gumama. Sa svom čeličnom konstrukcijom, nova guma EX-01 nudi veću stabilnost i visoku otpornost na probijanje.

Radijalna konstrukcija, koja se prvi put koristi na gumama bagera Mitas, povećava životni vek gume, pružajući rukovaocu ugodnu vožnju i malu potrošnju goriva. Oblikovano rame novog gazećeg sloja EX-01 osigurava efikasno prijanjanje na mekim površinama, dok deblji centralni gazeći sloj poboljšava stabilnost i osigurava nesmetan rad na tvrdim površinama.

“Mitas je posvećen proizvodnji sjajnih guma za bagere, što je dodatno potvrđeno ovom novom gumom. Verujemo da će se radijalna konstrukcija EX-01 pokazati uspešnom u ovom segmentu i uveriti korisnike u prednosti radijalnih guma u ovim zahtevnim uslovima “, zaključuje Jaroslav Musil.

EX-01 je trenutno dostupan širom sveta u veličini 315 / 80R22.5 EX-01. Pored EX-01, Mitas trenutno nudi još 15 veličina dijagonalnih guma za bagere sa pet različitih šara profila, kao što su EM-22, EM-23, NB 38, NB 38 Extra ML i TI-12.

Više informacija o Mitas EX-01 možete videti OVDE

Ovde operateri mogu pronaći svog najbližeg distributera guma Mitas: www.mitas-tyres.com/sr/distributeri

Mitas, deo Trelleborg Grupe, predstavlja jednog od vodećih evropskih robnih marki pneumatika za poljoprivredne i građevinske mašine, mašine za rukovanje materijalima, motociklima, kao i u drugim posebnim segmentima.

Pneumatici robne marke Mitas proizvode se u Češkoj Republici, Sjedinjenim Državama, Srbiji, Sloveniji i Šri Lanki, a promovišu se putem mreže za globalnu prodaju i distribuciju. www.mitas-tyres.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti