Međunarodni sajam tehnike u Plovdivu pokazuje digitalnu budućnost

Komentari: 0

Nedelja digitalne tehnologije pod nazivom "Dijeta" je jedan od najvažnijih elemenata Međunarodnog sajma tehnike u Plovdivu 2019. godine.

Prvi put će biti emitovan uživo na Internetu kao odgovor na veliko interesovanje.

Ovo je deo koncepta modernizacije poslovnog foruma, koji je pokrenut na 75. izdanju, kako bi učvrstio svoju poziciju jednog od najcenjenijih brendova u industriji sajmova Jugoistočne Evrope.

Nova "DiTech" inicijativa odvija se u okviru izložbe Infotech. Ona objedinjuje tematske izložbe i događaje iz oblasti telekomunikacija, informatike, digitalizacije, navigacije i telematike.

Obuhvata više od 20 tematskih konferencija, master klase i preko 200 predavača.

Razmatraju se poslovne transformacije, digitalni marketing, hakovanje i sigurnost, blokiranje, logistika, online komunikacije, digitalizacija u maloprodaji i druge teme vezane za digitalnu budućnost, kao i inovacije iz ostalih segmenata.

Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima, da vide proizvode vodećih kompanija, da naprave virtuelnu šetnju realnostima sutrašnjice.

"Infotech 2019" će pokazati pametna rešenja za industriju i životni stil, dostignuća u oblasti veštačke inteligencije i industrije 4.0.

Predstaviće ultramoderne proizvode kompanijama iz sektora koji se dinamički razvija.

Još jedna inovacija je specijalno poslovno izdanje izložbe "Auto City Plovdiv".

Najatraktivniji deo Međunarodnog sajma tehnike ove godine će se fokusirati na modele koji se koriste za rad.

Predstavnici vodećih brendova će demonstrirati džipove, pick up-ove, kombije, autobuse, kamione i druga vozila.

Organizator će obezbediti i zonu za testiranje, gde će posetioci moći da testiraju sebe, ali i modele koji će biti izloženi.
Inicijativa je odgovor na veliko interesovanje posetilaca tokom prošlogodišnje izložbe u Međunarodnom sajmu u Plovdivu.

Za ovogodišnju manifestaciju je najavljeno nekoliko premijera, uključujući prvi Lekusov SUV sa sedmim sedištem za Evropsku uniju i terenski Musso pick-up, podjednako pogodan za rad i putovanja.

Najavljeno je i mnogo SUV modela od brendova: Citroen, Peugeot, Škoda, Seat, Mahindra kao i od drugih proizvođača.

Pažnja je posvećena unapređenoj verziji lakih komercijalnih vozila sa većom udobnošću i mogućnostima za transformaciju prtljažnog prostora. 

Sada će Auto City Plovdiv 2019. predstaviti širi spektar specijalizovanih vozila.

Poslovno izdanje izložbe je takođe u skladu sa rastućom potražnjom za lakim komercijalnim vozilima.

U Bugarskoj se obim transakcija prošle godine povećao za oko deset posto u odnosu na prethodni.

Ovo je takođe trend u Evropi gde je broj novih automobila registrovanih u ovom segmentu prvi put od 2007. godine premašio 2 miliona, kao rezultat postkriznog oporavka privrede, ukazuju stručnjaci. 

Pored ovog segmenta automobilske industrije, izložba će pokazati mnoge modele za svakodnevni život, slobodno vreme i razne vrste sportskih aktivnosti - od najvećih do najluksuznijih.

Deo će biti posvećen servisnoj opremi, rezervnim delovima, alatima i materijalima za tuning, lizing i osiguravajućim društvima.

Time se stvara kompletan set roba i usluga za potrošače svih vrsta automobila. 

Proizvođači i trgovci iz celog sveta predstaviće razvoj na tri specijalizovane izložbe: Stroitech - građevinske mašine, elektrotehnika, materijali, instrumenti, tehnologije; "Mašinska zgrada" - mašine, tehnologije, robotika, automatizacija; “Enneco "- energetika, ekologija, hemija, vodoprivreda.

Predstaviće najperspektivnije trendove u savremenoj ekonomiji sa izloženošću inovativnih tehnologija, mašina i savremenih rešenja za industriju i dom.

Više od sedam stotina kompanija i skoro 30 000 posetilaca očekuje se da će učestvovati na najvećem poslovnom sastanku u Bugarskoj, koji će se održati od 23. do 28. septembra 2019. godine na Međunarodnom sajmu u Plovdivu.



0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti