Međunarodni sajam tehnike i tehničkih inovacija 2022

Komentari: 0
Fotografija od: Industrija

Na Beogradskom sajmu, 24.05.2022. otvoren je 64. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih inovacija, koji će trajati do 27. maja. Sajam je svečano otvorila Tatjana Matić, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacije.

Ministarka je ovom prilikom čestitala Sajmu „dva rođendana“ i podsetila na zasluge Sajma u razvoju tehnike i tehnologije. Beogradski sajam ove godine obeležava 85 godina postojanja. Prvo izdanje ove manifestacije, koje je bilo ekskluzivnih svetskih razmera, održalo se predratne 1937. godine. To je bila prva sajamska manifestacija na tada tek osnovanom Beogradskom sajmu. Zbog toga Sajam ove godine slavi dva rođendana.

VREME ZA NOVE SUSRETE

Lepo je posle duže pauze videti pun sajam i izlagače na Međunarodnom sajmu tehnike, koji ove godine svojim programima i proizvodima idu u korak sa svim svetskim trendovima u industriji.

Posetite 64.Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća do 27. maja na Beogradskom sajmu i uverite se da:

- Svaka INOVACIJA POKREĆE TRANSFORMACIJU

- Sajam tehnike je NAJBRŽI I NAJJEFTINIJI NAČIN DA DOĐETE DO NOVIH KONTAKATA I KUPACA

Ukoliko vam vreme i obaveze ne dozvoljavaju da posetite sajam tehnike, celokupan izveštaj sa Međunarodnog sajma tehnike i tehničkih dostignuća možete pročitati u junskom broju časopisa Industrija.

Ukoliko dolazite na sajam tehnike u Beogradu, posetite štand časopisa Industrija u hali 1a.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti