Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE 2019

Komentari: 0

Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE, Beogradski sajam nastavlja da podiže kvalitet komunikacije u poslovnom ambijentu i uz unapređenu primenu B2B programa pruža podršku biznisu i ugovaranju novih poslova i saradnji.

Svim učesnicima i poslovnim posetiocima 45. Međunarodnog sajma građevinarstva na raspolaganju je B2B poslovni portal, koji je sa ciljem umrežavanja uspešno implementiran poslednjih godina na najvećim manifestacijama Beogradskog sajma.

Po uzoru na velike svetske sajmove, Beogradski sajam je uložio napore da biznis segment podigne na viši nivo i ponudi učesnicima sajma mogućnost da lakše i brže dođu do potencijalnih poslovnih partnera i pre samog događaja, štedeći vreme i energiju, zakažu poslovne sastanke sa učesnicima sajma.

Sva unapređenja i kreativna energija uloženi su sa ciljem podsticaja privrede, povećanja izvoza domaćih i proizvoda iz regiona i osvajanja novih tržišta.

Beogradski sajam kreirao je specijalne pakete za poslovne posetioce i goste na predstojećem 45. Međunarodnom sajmu građevinarstva, kojima je moguće ostvariti sledeće pogodnosti:

- Ulaznica za sva četiri dana sajma

- Registracija i kreiranje poslovnog profila za pristup bazi izlagača i online zakazivanje sastanaka (Business Talk)

- Pristup Business Lounge (Hala 1 galerija) - free Wi-Fi, toplo i hladno osveženje, mesto za kratke poslovne sastanke, pomoć oko ugovaranja sastanaka, korišćenje računara i štampača

- Business Info desk (Upravna zgrada sajma) - ID kartica i nosač sa trakicom, poklon-paket: vodič sajma, katalog, mape Srbije i Beograda

- Poklon-turističko razgledanje Beograda autobusom (engleski jezik) polazak sa sajma

Cena paketa pogodnosti 2.000 RSD.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj paket molimo Vas da kontaktirate Poslovnicu sajma građevinarstva putem mail-a seebbe@sajam.rs.

Sajam se održava od 17. do 20. aprila.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti