MAZANJE, ZAŠTITA, LEPLJENJE, ZAPTIVANJE, ...

Komentari: 0

Znamo da vam je od svega najviše bitan kvalitet vašeg proizvoda i jednostavan proizvodni proces sa najmanje moguće troškova. Pametna investicija u dozirni sistem, može vam sve to obezbediti. Eliminiše se ljudski faktor, dobijate kontrolu procesa, potrošnje materijala, nema prljavštine...

Zapreminsko doziranje je brzo, ponovljivo i tačno na mestu gde je potrebno. Štedite vreme na proizvodnoj liniji i zaboravite na troškove reklamacije. Iskoristite naše znanje i tehnologiju, da biste obezbedili budućnost.

LubriLine linija su proizvodi specijalno dizajnirani za doziranje maziva. Pumpa se diže i ispod se stavi bačva, na primer masti . Regulator pritiska eliminiše varijacije u istom i osigurava stalni radni pritisak dozirnim ventilima. Na dozirnim ventilima podešava se količina doziranja. Na taj način, doziranje se vrši brzo i veoma precizno.

ELDOmix su uređaji sa zupčanim dozirnim pumpama. Upotrebljavaju se za doziranje nisko do srednje viskoznih višekomponentnih materijala, kao što su epoksi smole, poliuretani i silikoni. Materijal može biti blago abrazivan, tako što sadrži punilo i to se uvodi u pumpu iz posude pod pritiskom ili pumpe za bure.

Dozirne ćelije za automatizovano nanošenje materijala gde vam je potrebno. Slobodno programiranje tački, linija, krivina i kombinacija. Mere se prilagode vašim proizvodima, moguća je i delimična montaža, te kontrola različitih sastava.

DOSSIS dozirna in mešalna tehnika d.o.o. je zvanični distributer više visoko cenjenih evropskih proizvođača tehonlogije merenja i mešanja meterijala. Sarađujemo sa brojnim preduzećima iz svih segmenata industrije. 

Svojim klijentima omogućavamo nabavljanje opreme, tehničko savetovanje, inženjering, montažu i servis.
Svesni smo da je naš uspeh odraz uspeha naših klijenata!

DOSSIS DOZIRNA I MEŠAJUĆA TEHNIKA D.O.O.

Ul. Batajnički drum br. 211B
11185 Beograd - Zemun, Srbija
T: +386 (0)41 734 393
E: info@dossis.rs
W: www.dossis.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti