Lepljive trake za solarnu industriju

Komentari: 0

Efikasna, proverena i cenovno pristupačna rešenja lepljivih traka za industriju solarnih panela, pouzdan partner za inovacije sutrašnjice.

Naši stručni timovi širom sveta pružaju podršku klijentima sa već postojećim proizvodima i rešenjima za različite primene i aplikacije kao i da bi ispratili nove zahteve i inovacije u proizvodnom procesu.

Osim naših posvećenih predstavnika na lokalnim tržištima, takođe je na raspolaganju i tim stručnjaka za razvoj i unapređenje proizvoda i tehnologija kroz naš centar za razvoj rešenja, po zahtevu naših partnera.

U pomenutom centru, sprovodimo detaljna testiranja vezano za specifične projekte i procese naših klijenata, kako bi i dalje razvijali i konstantno širili asortiman proizvoda kao i da kvalitetno odgovorimo na sve zahteve i inovacije sutrašnjice.

Proizvodi tesa® iznova dokazuju svoj izvanredni kvalitet u zahtevnim uslovima i redovno prolaze kroz stroge kontrole.

Svi tehnički podaci i gorepomenute informacije su pružene prema našem najboljem znanju, na osnovu našeg praktičnog iskustva.

Smatraju se prosečnim vrednostima i nisu pogodne za specifikaciju.

Stoga preduzeće tesa® SE ne daje garancije, izričite ili implicitne, uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo koju implicitnu garanciju za podesnost za trgovinu ili prikladnost za određenu svrhu.

Korisnik je odgovoran za utvrđivanje pogodnosti proizvoda tesa® za određenu svrhu i izabrani način primene.

Ako niste sigurni, naše osoblje iz tehničke podrške će vam rado pomoći.

Dušan Jandrić
tesa tape Kft

Alkotás út 55-61.
H-1123 Budapest, Hungary
Kontakt telefon: +38163657676
dusan.jandric@tesa.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti