KLP logistički centar svečano je otvoren

Komentari: 0

Faza I logističkog centra „KLP“ površine 17000m2 je završena, i najmoderniji logistički centar KLP u Šimanovcima svečano je otvoren.

Objekat „KLP“ nalazi se na atraktivnoj lokaciji u Šimanovcima, uz sam autoput E-70 u industrijskoj zoni.

Građen je prema najvišim standardima kvaliteta, FM Global i LEED standardima, i uz ostale lokacijske kriterijume spada u klasu „A“ savremenih industrijskih objekata.

Objekat je izgrađen za potrebe rente budućim zakupcima iz oblasti logistike i predstavlja veliki pomak logističkim standardima u Srbiji.

Sa time u vezi, upriličena je svečana ceremonija otvaranja logističkog centra, i simbolično presecanje vrpce kojoj su prisustvovali generalni izvođač radova, kompanija Konstruktor,i generalni direktor logističkog centra KLP, gospodin Kosta Ginić.

Takođe, ovom prilikom na istoj lokaciji, Konstruktor, generalni izvođač radova, proslavio je 15 godina kompanije.

Svečanoj proslavi prisustvovao je veliki broj gostiju iz oblasti logistike, izvođenja radova, različitih ustanova, medija, kao i prijatelja kuće.

Kompanija KLP izražava veliko zadovoljstvo na otvaranju najmodernijeg logističkog centra u regionu, i najavljuje da će objekat KLP 2 koji je u celosti izdat uskoro biti gotov, kao i objekat KLP 3 koji je takođe u planu izgradnje za potrebe rente.

Više o KLP-u možete videti na sajtu www.klp.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti