Izložba i konferencija za elektroniku - blizu nas

Komentari: 0

Mađarska, Budaӧrs 26. do 28. mart 2019.

Ovog marta izložba i konferencija za elektroniku pod nazivom Electrosub okupiće izlagače, prezentere i posetioce u mestu Budaӧrs, što je zapravo predgrađe glavnog grada Mađarske, uz veoma jednostavan pristup sa autoputa iz bilo kog pravca da dolazite.

Prvi Electrosub je bio veoma uspešan kada je održan 2017. godine, opravdavajući važnost takvog regionalnog događaja elektronike u istočnoj i centralnoj Evropi. 

Mađarska je jedna od najuzbudljivijih zemalja u regionu sa visoko razvijenim i rastućim elektronskim industrijama, otvorenim za primenu najnovijih dostignuća.

Mnogi CEM-ovi u svim veličinama, veliki broj istraživačko-razvojnih centara, visokokvalitetni proizvodi za automobilsku, medicinsku, industrijsku i telekomunikacionu elektroniku.

Događaj se fokusira na industriju 4.0, a glavne teme su elektronske komponente, materijali, alati za dizajn i razvoj, proizvodna oprema, proizvodnja, inženjering i kvalitet,

naročito automatizacija, robotika, kontrola i merna tehnologija. Industrija elektronike ima odličan perspektivni razvoj u Srbiji i ex-yu regionu.

Electrosub nudi odlične mogućnosti za učesnike na tržištu da se kvalitetno predstave, prošire svoje postojeće konekcije, pronađu nove partnere i steknu plodonosna iskustva.

Učešće na Electrosub-u bi bilo korisno za proizvođače, ali i korisnike, zatim trgovinske kompanije ili obrazovne institucije koji se povezuju sa elektronikom.

Pored mađarskih kompanija, izlagači i predavači na konferencijama dolaze iz čitave EU, ali i iz SAD, Japana i Kine. Više informacija i obrazac za registraciju dostupni su na sajtu događaja:

www.electrosub.hu
Electrosub Exhibition and Conference
Organizing Committee
E-mail: info@electrosub.hu

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti