INDAS DOO - OPREMA I REŠENJA ZA AUTOMATIZACIJU U INDUSTRIJI

Komentari: 0

Naš rad se temelji na bogatom iskustvu i nadahnjuje nas da budemo najbolji izbor našim klijentima za rešavanje problema u oblasti industrijske automatizacije.

INDAS d.o.o. Novi Sad osnovan je 1992. godine.

Od samog osnivanja bavimo se automati zacionom, merno-regulacionom tehnikom, industrijskim inženjeringom i pomažemo različitim industrijskim granama u rešavanju automatizacije proizvodnih procesa.

Naš proizvodni i prodajni program prati visoke svetske standarde, a istraživačko & razvojni tim koji je sačinjen od stručnjaka iz oblasti mašinstva, instrumentacije i elektronike može da realizuje i najzahtevnije projektne zadatke kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Automatizovani procesi proizvodnje doprinose povećanju produktivnosti i profitabilnosti, uz smanjenje troškova i skraćivanje vremena proizvodnje.

INDAS sa svojim rešenjima u oblasti industrijske automatizacije pomaže kompanijama da budu konkurentne na tržištu i da idu u korak sa globalnim trendovima.

Naš najveći uspeh je preko 1000 izvedenih projekata automatskog upravljanja u različitim industrijskim postrojenjima i satisfakcija naših klijenata i poslovnih partnera sa kojima imamo kontinuiranu saradnju.

Pored sopstvene proizvodnje, zastupamo svetski poznate i priznate proizvođače opreme za automatizaciju: SIEMENS, DANFOSS, NIVELCO, BECKHOFF, AZ PNEUMATICA, BAUER, CDC PNEUMATICS, MEBRAPLASTIK.....

Posedujemo i INDAS Trening centar u okviru koga održavamo kurseve i in-house obuke iz oblasti programiranja SIEMENS PLC uređaja, SCADA i pogona:

• TIA-PRO1

• TIA-PRO2

• TIA SAFETY

• TIA Portal & TIA SAFETY

INDAS Trening centar postoji 17 godina.

Tokom svih ovih godina, kroz savremen pristup edukacije u simuliranom industrijskom okruženju, fokusiran je na potrebe polaznika i zahteve kompanija.

Sa preko 120 održanih kurseva i preko 10 in-house obuka, uz stručne predavače sa Fakulteta tehničkih nauka, predstavljamo sinonim za edukaciju tehničkog osoblja koje usvojena nova znanja i kompetencije odmah primenjuje u radnom okruženju.

INDAS d.o.o.
Heroja Pinkija 95
21000 Novi Sad, SRBIJA
Tel: +381 21 480 4800
E-mail: office@indas.rs
shop.indas.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti