HEDONE - Centar kanalske galanterije

Komentari: 0

Stalnim istraživanjem tržišta i potreba kupaca pronalazirno inovativna rešenja, te ulažerno u razvoj i proizvodnju novih modela, kako bii ispunili najviiše standarde i očekivanja naših kupaca. 

Usled potreba naših kupaca razvili smo novi okrugli kanalski poklopac promera 600 mm prema najnovijim zahtevima norme EN 124-2 sa sastavom zaključavanja i brtvom radi trajnog i kvalitetnog korišćenja  na prometnicama.

Osim sastava manuelnog zaključavanja, ovaj model poklopca ima i automatsko zaključavanje sa dve strane, novorazvijenu brtvu T-oblika, novi dizajn poklopca radi odvodenja vode sa površine i specijalan oblik šarke za lagan pristup oknu.

Uz već  uobičajene izrade potrebnih natpisa, logotipa i grbova, u mogućnosti smo ponuditi i završnu zaštitu od epoksi smole koja vizuelno ističe poklopac i dodatno štiti kanalski poklopac od habanja i korozije.

Za sve potrebne informacije i tehničke savete, molimo Vas da nas kontaktirate i rado ćemo Vam izaći u susret kako bi zajedno došli do najboljih rešenja.

HEDONE doo
51314 Ravna Gora, Suhi vrh bb
Poslovnica: 10000 Zagreb, Čulinečka cesta 221
Email: hedone@hedone.hr
www.hedone.hr

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti