Grupa Aeroflot pokreće Aeroflot Shuttle program

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Grupa Aeroflot je predstavila Aeroflot Shuttle, novi program za rusko civilno vazduhoplovstvo, dizajniran za praktičan i visokofrekventan vazdušni saobraćaj između Moskve i Sankt Peterburga.

Redovni letovi iz Šeremetjeva i Vnukova do Pulkova i nazad biće pokrenuti od 1. juna 2024. godine.

Suštinski važan aspekt ovog programa je visoka učestalost letova - od 6 do 1 po moskovskom vremenu letovi iz Šeremetjeva poleću u intervalima od 15 minuta, a letovi sa aerodroma Vnukovo i nazad - u intervalima od 30 minuta. Ukupno će se obavljati 78 letova dnevno.

- Glavne prednosti Aeroflot Shuttle programa nesumnjivo će ceniti poslovni putnici. Moći će što efikasnije organizovati svoje vreme, prilagođavajući letove svojim profesionalnim zadacima. A putnici koji na aerodrom mogu stići ranije ili, naprotiv, malo kasnije, dobiće mogućnost fleksibilnog planiranja bez finansijskih gubitaka - stoji u saopštenju pres-službe Aeroflota.

Prema Aeroflotovom sistemu rezervacija, 69 od 78 letova za Sankt Peterburg obavljaće Rossiya Airlines koristeći avion Superjet 100. Ostale letove obavljaće Aeroflot i niskotarifni avioprevoznik Pobeda.

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti