Futurolozi u Zagrebu otkrivaju kako će izgledati budućnost poslovanja

Komentari: 0

Poslovna konferencija Future Tense u organizaciji PR agencije Komunikacijski laboratorij u Zagreb dovodi 7 svetski cenjenih futurologa i okuplja donositelje odluka na svim nivoima.

Nakon uspešnog izdanja 2022., za koje je organizator Komunikacijski laboratorij osvojio i dve međunarodne nagrade, poslovna konferencija Future Tense i ove godine u Zagreb dovodi 7 svetski cenjenih futurologa.

Oni će 10. i 11. maja 2023. U Muzeju savremene umetnosti govoriti o trendovima koji nas već sutra očekuju u svakodnevnom poslovanju i životu.

Neke od tema koje se svake godine ističu na konferenciji, pa tako i ove, Sustainable Future, o kojoj će govoriti Gerd Leonhard, Future of Technology, koju predstavlja Nikolas Badminton, američka futurologinja Erica Orange ima predavanje Future of Education, a Future of Leadership predvodi Anders Indset, koji sebe naziva „poslovnim filozofom“.

Osim toga, dvoje govornika s kopenhaškog Instituta za studije budućnosti, Sophie Hvitved i Joe-Max Wakim, predstavljaju teme Future of Metaverse, AI and Media te Future of Health and Medicine. Alfons Karabuda u zagrebačkom MSU nosi temu Future of Entertainment and Culture.

„Ponosni smo što i ove godine na jednom mestu okupljamo sve donositelje odluka na lokalnom, regionalnom i evropskom nivou, kao i tržišne lidere i predstavnike javne uprave te akademske zajednice kojima je u fokusu promišljanje o budućnosti. Verujemo kako jedino zajedničkim delovanjem možemo pozitivno uticati na društvo. Promišljanje o budućnosti poslovanja, praćenje trendova i prihvaćanje noviteta ključni su za razumevanje današnjice, ali i društva koje sutra ostavljamo mlađim generacijama“, rekla je Manuela Šola, direktorka PR agencije Komunikacijski laboratorij, organizatora konferencije Future Tense.

Sve o ovogodišnjoj konferenciji, kao i o ulaznicama i mogućnosti učestvovanja pronađite na www.futuretense.eu

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti