FASADE U TRENDU: Staklo i Alucobond

Komentari: 0

Da li ste primetili trend rasta upotrebe velikih staklenih površina pri izradi stambenih i poslovnih objekata? Razlog tome jeste sve češća potreba ljudi da borave u prirodno osvetljenom okruženju. Zamislite samo kancelariju sa divnim pogledom, svetao i moderan radni prostor...

Međutim, u praksi da bi se maksimalno iskoristile sve prednosti fasade od stakla i došlo do idilične radne ili životne atmosfere, potrebno je rešiti nekoliko osnovnih problema: Izolaciju, sigurnost, privatnost i estetiku.

A da li ste znali da postoji jedno rešenje za sve gore navedene probleme?

Potrebna vam je samo solarna termoizolaciona Reflectiv folija. 

Osnovne karakteristike ovih folija su:

- sprečava ulazak toplote do 80%
- odbija štetno UV zračenje za 99%
- povećava otpor stakla na udarce i sprečava njegovo rasipanje u slučaju loma
- efekat ogledala čuva privatnost
- jednostavna aplikacija
- 12-15 godina garancije

Pri tome, dekorativne i peskirne folije na jednostavan i brz način mogu promeniti i izgled enterijerskih staklenih površina, kao što su pregradni zidovi, vrata i slično. 

Svojim jedinstvenim dizajnom će oplemeniti prostor u kome boravite, ali isto tako i sačuvati vašu privatnost.

Ako težite perfekciji u pogledu kvaliteta, dizajna, energetski efikasne gradnje, izdržljivosti i ekonomske isplativosti, onda ALUCOBOND fasadni paneli objedinjuju sve navedeno. 

Ovaj materijal za fasade je jedinstven po svojim izvrsnim karakteristikama kao što su čvrstoća, stabilnost, dugovečnost, nezapaljivost, raznovrsnost površina - od boja do reljefa, te savršena lakoća oblikovanja.

ALUCOBOND je prvi aluminijumski kompozitni panel tog tipa, proizveden od strane jedne od najvećih svetskih kompanija u toj oblasti 3A Composites-a, a čiji je zvanični distributer za Srbiju kompanija Oracal Polikarbonati.

Sve je veći broj onih koji su u fasadi od ALUCOBOND panela videli priliku da na reprezentativan način, jasno i simbolično, istaknu svoju posebnost.

Među njima je i kompanija LIDL koja je za izgradnju svojih objekata u Srbiji upravo koristila ALUCOBOND, koji kompanija Oracal Polikarbonati plasira na tržište uz obezbeđenu kompletnu podkonstrukciju. 

I onda budete u dilemi: da li biste radije suptilnost dnevnog svetla i osećaj otvorenog prostora koje vam pruža fasada od stakla, ili biste želeli snagu i funkcionalnost fasade od ALUCOBOND-a.

I setite se da spajanjem dva naizgled suprotna stila dobijate fasadu sa pobedničkom kombinacijom njihovih pojedinačnih prednosti, gde ne morate ničega da se odreknete - i staklo i ALUCOBOND.

ORACAL POLIKARBONATI D.O.O.

www.oracalpolikarbonati.com

office@oracalpolikarbonati.com

Kontaktirajte kompaniju ORACAL POLIKARBONATI u njihovim poslovnicama širom Srbije i u Crnoj Gori

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti