ERA PACKAGING u savremenoj industriji pakovanja

Komentari: 0

Firma ERA Packaging se već 35 godina nalazi na visoko pozicioniranom mestu u industriji pakovanja. Zajedno sa svojim stalnim komitentima deli problematiku, unapređuje sistem pakovanja u skladu sa novih tehnološkim napretkom i inovacijama koje i sama uvodi na tržište.

Osnovni cilj poslovanja je sigurno i bezbedno pakovanje proizvoda uz konstantnu optimizaciju pakovanja. Optimizacija ima za cilj smanjenje direktnih troškova materijala i rada, kao i unapređenje kvaliteta pakovanja.

Posebno naglašavamo da firma ERA Packaging u svojoj širokoj ponudi izdvaja poslovno tehničku saradnju sa firmama Teufelberger iz Austrije, Praim Italija, Specta Rusija u delu materijala za pakovanje kao i firmu MESSERSI iz Italije, u delu mašina i opreme za pakovanje.

Ovom prilikom pažnja je usmerena ka ponudi MESSERSI mašina i opreme za pakovanje.

Izdvajamo, MESSERSI - mašine za paletno pakovanje streč folijom

Favorizujemo aktuelnu ponudu osnovnog paletizera model RT-10, koji mnogim industrijama nudi najviše. Na veoma jednostavan način se obavlja rukovanje i obmotavanje paleta streč folijom tako da je u najkraćem roku roba spremna za isporuku, a komercijalni efekti nabavke su vrlo brzo isplativi.

Pored osnovnog modela ERA Packaging u ponudi ima i modele Jolly i Saturno koji svojim mogućnostima i izuzetnim karakteristikama nude opciju automatskog pakovanja kapaciteta ido 120 paleta na sat!

Potencijalnim korisnicima je na raspolaganju široka paleta proizvoda, a konačno rešenje i pravi izbor linije pakovanja streč folijom, po pravilu, nameće odnos tehničkih karakteristika i mogućnosti kao i komercijalni efekat ponude.

Linije strečera i kvalitetna ponuda linije streč mašina, uz tehničku podršku, obezbeđen servis i rezervne delove, izdvaja firmu Era Packaging na tržištu kao jednog od ozbiljnih, proverenih i sigurnih dobavljača sa tradicijom.

Drugi vidovi pakovanja su takođe veoma zastupljeni u savremenoj industriji pakovanja, u zavisnosti od vrste proizvoda i zahtevnog tržišta.

Izdvajamo, MESSERSI - mašine i kompletne linije za paletno pakovanje PP i PET trakom

Proizvodnja i vrsta proizvoda nam diktira odabir najefikasnijeg pakovanja.

Firma MESSERSI je jedan od najvećih svetskih proizvođača linija za pakovanje PP i PET trakom. U zavisnosti od potrebe industrije, u mogućnost su da ponude širok spektar mašina i linija za pakovanje (www.messersi.com)

Potrošni materijali za pakovanje (PP, PET i čelične trake za pakovanje)

Firma ERA Packaging je zvanični predstavnik firme Teufelberger u delu PP i PET traka, kao i firmi Praim i Specta u delu čeličnih traka za pakovanje. U prodajnom asortimanu je širok spektar traka različitih širina i debljina, za različite namene (na primer, trake za ručno i automatsko pakovanje). 

Poreda traka, ERA Packaging je u mogućnosti da ponudi i čitav niz alata za pakovanje.

Raspoloživost lagera formirana je prema zahtevima tržišta, tako da je realizacija zahteva kupaca na dnevnom nivou i bez zastoja.

Svaki zahtev kupca je za naš imperativ i izazov. Zajedno nalazimo rešenja, uključujući i podršku ino partnera (ukoliko su predmet interesovanja, zahtevnije linije pakovanja).

Naši saveti su uslovljeni potrebama kupaca, a sve u cilju ostvarenja sigurnog i bezbednog pakovanja.

ERA PACKAGING d.o.o. Tržni centar bb, 31310 Čajetina, +381 31 3832 150
www.erapackaging.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti