"Elevator Lab challenge" Predstavi svoje inovacije i najnovija rešenja iz oblasti finansijskih tehnologija

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Raiffeisen banka i Startit pozvali su sve zainteresovane startap firme da se prijave na takmičenje "Elevator Lab challenge" i predstave svoje inovacije i najnovija rešenja iz oblasti finansijskih tehnologija pred stručnjacima iz industrije i startap ekosistema.

Prijavljivanje je moguće do 31. oktobra.

Podseća se da je Elevator Lab challenge regionalno finteh startap takmičenje koje je organizovano kroz lokalna takmičenja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, a otvoreno je i za startape iz Crne Gore i Slovenije.

Ove godine će lokalna finala po prvi put biti održana u potpunosti onlajn i to 20. novembra za Bosnu i Hercegovinu, 23. novembra za Srbiju i 26. novembra za Hrvatsku.

Najbolji startapi sa svakog takmičenja dobijaju nagradu od 5.000 EUR, kao i mogućnost za prezentaciju te ideje pred odborom direktora Raiffeisen banke u svojoj zemlji.

Regionalni Elevator Lab challenge biće okončan Gala događajem na kome će pobednici takmičenja iz sve tri zemlje dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 5.000 EUR, navedeno je u saopštenju.

Regionalni pobednik imaće priliku da se predstavi na međunarodnom Elevator Lab Demo Day-u u martu ili aprilu 2021. godine.

Precizirano je da prijavljivanjem za učešće, startap kompanije prolaze kroz proces selekcije stručnog žirija, koji čine menadžeri Rajfajzen banke i uspešni regionalni preduzetnici i investitori.

Detaljne informacije o takmičenju, učešću i nagradama mogu se pronaći na linku.

 

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti