DELMIA – FABRIKE BUDUĆNOSTI – INDUSTRIJA 4.0

Komentari: 1

„Industrija 4.0“ predstavlja integraciju savremenih informacionih sistema i tehnologija sa fizičkom proizvodnjom i procesima, što omogućava razvoj novih tržišta i modela.

Faktori koji u najvećoj meri diktiraju poslovanje i pozicioniraju kompaniju na tržištu su kvalitet proizvoda, vreme njegove proizvodnje i isporuke, kao i cena proizvoda.

Softverski paket DELMIA tako omogućava digitalnu povezanost između svih sektora fabrike i celokupnu organizaciju fabrike podiže na viši nivo. Istovremeno se doprinosi razvoju svih sektora podjednako, od samog početka razvoja proizvoda, odnosno inženjeringa, do marketinga, prodaje i konačnog plasmana proizvoda na tržište.

Automatizovan proces, veštačka inteligencija i online komunikacija stvaraju digitalno okruženje u potpunosti prilagođeno proizvodnom procesu, što kao krajnji rezultat daje proizvod visokog kvaliteta, proizveden za najkraće moguće vreme uz maksimalnu uštedu resursa.

Četvrta industrijska revolucija od kompanija zahteva strateško planiranje kako bi se uspešno odgovorilo na sve predstojeće izazove. Međutim, ubrzani rast i razvoj industrije doveo je veliki broj kompanija do problema održavanja postrojenja i proizvodnih pogona.

Kompanije koje uspešno otklone ove probleme i daju efikasna rešenja, biće vodeće na tržištu, daleko ispred konkurenata. Dassault Systèmes kroz softverski paket DELMIA nudi široku paletu rešenja, koja znatno mogu da doprinesu rešavanju ovih problema.

1 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar
Snappy Dell
01.01.2018 11:43
Sve najbolje i u budućem radu. Odgovori

Ostavi komentar

Klijenti