CERATIZIT - GODINA STRUGANJA  - ISO-P

Komentari: 0

Povodom već 100 godina postojanja, kompanija CERATIZIT je 21.12.2022. u hotelu Putnik INN,  proslavila pomenuti jubilej i tom prilikom takođe održala prezentaciju svojih noviteta u oblasti obrade metala, reznim alatima od tvrdog metala.

Među odabranim gostima kao što su (FKL, Sloboda Čačak, Zastava Oružje, PPT Namenska, HK Krušik,.....), naravno kao prijatelji i saradnici takođe smo imali zadovoljstvo da prisustvujemo i mi i da upravo na pomenutoj prezentaciji vidimo čitav spektar alata koji se nalaze trenutno u njihovoj ponudi od najnovijih alata (New ISO-P), takođe najekonomičnijih, pa do sada već starih ali ipak prilagođenih tj. inoviranih alata (EcoCut).

Svi prisutni gosti dakle, bili su juče u prilici da se upoznaju sa delom široke lepeze proizvoda koju kompanija Ceratizit ima u svojoj ponudi, i da pomoću kratkih video prezentacija, koje su bile prikazane, jasno vide i sami laku primenu tog alata.

Domaćin ovog seminara g. Gregor Fink (direktor Ceratizita za regiju Adrija), predstavio je alate pod jednim nazivom Team Cutting Tools, koji povezuje četiri jaka brenda iz oblasti glodanja i struganja  metala. (CERATIZIT Cutting Solution, KOMET, WNT, Klenk).

Posebnu pažnju, svakako, posvetio je novitetu kod presvlake pločica za struganje pod nazivom *Dragonskin*, koji je kako kaže g.Fink, spreman za sve izazove, bez obzira kakav je materijali koji se obrađuje.

Na prezentaciji prisutni su takođe mogli videti i uživo deo alata, koji su bili izloženi kao eksponati, ali i da upoznaju najnoviji sistem TOM- TooloMat, 24-časovni servis sa reznim alatima, pomoću kojeg klijenti ne moraju više da čekaju na isporuku alata, već ga mogu dobiti odmah, sa automata.

Činjenica da u online prodavnici možemo pronaći preko 60.000 artikala sa 99% uvek na lageru, bila je od velikog značaja prisutnima, jer to pored ostalih faktora upravo garantuje jedan nesmetani rad u firmi.

’’ Slušajući potrebe klijenata, naša stalna inovacija reznih alata i aplikacija pomaže nama i našim kupcima da podržavamo veliki broj mašina, alata, aplikacija za obradu robe široke potrošnje koji su deo našeg svakodnevnog života’’.istako je g.Fink.

Sve navedeno, a naročito poslednja citirana izjava g.Finka, govori u prilog činjenici da je Ceratizit kompanija, pred kojom je svetla budućnost s obzirom da joj je pored kvaliteta, takođe jako bitna i sama potreba klijenta, koju oni za sada jako dobro osluškuju.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti