cargo-partner uvodi nove konsolidovane usluge avionskog cargo transporta između Zapadne Evrope i Azije

Komentari: 0

Međunarodna logistička kompanija je još jednom proširila svoj portfolio usluga nizom novih rešenja za avionski transport, konsolidujući pošiljke između ključnih aerodroma širom Zapadne Evrope i različitih lokacija u Aziji.

Kako cargo-partner nastavlja da raste svoj profil i poslovanje širom Zapadne Evrope, logistička kompanija sada nudi sveobuhvatan broj nedeljnih rešenja za avionski teret sa velikih aerodroma u Austriji, Nemačkoj, UK, Švedskoj i Holandiji do preko deset destinacija širom Indije , Kina, Singapur i Tajland.

Jo Feiks, korporativni direktor za avionski transport, objasnio je: „Obzirom da će sezona avio-tovara da počne u narednim nedeljama, pokrenuli smo nove avionske teretne veze između Zapadne Evrope i Azije kako bismo našim klijentima pružili veću fleksibilnost i obezbedili pouzdane teretne kapacitete po konkurentnim cenama.

Konsolidovana rešenja su očigledni pobednici kada je u pitanju isplativa isporuka, dok i dalje imaju koristi od brzine avionskog transporta i pouzdanosti fiksnih nedeljnih polazaka.”

Sa novim nedeljnim konsolidovanim uslugama, cargo-partner pruža rešenja od vrata do vrata od zapadne Evrope do Delhija, Bangalora, Mumbaija, Čenaja, Šangaja, Bangkoka, Hong Konga i Singapura. Usluga uključuje pre-prevoz sa bilo kog mesta u Zapadnoj Evropi, kao i isporuku širom Indije, Kine i Tajlanda, koristeći cargo-partnerova skladišta i usluge transporta na oba kraja.

Brzu distribuciju omogućavaju logistička čvorišta cargo-partnera na strateškim lokacijama u Aziji, uključujući moderne skladišne objekte u Bangkoku, Singapuru, Ho Ši Minu, Hong Kongu, Šangaju, Kunšanu, Šenženu, Jantianu i nedavno otvoreno skladište u Guangdžou, završetak mreža logističkih provajdera od preko 20.000 m² skladišnog prostora u Kini.

„Naše snažno prisustvo u Evropi i Aziji omogućava nam da obezbedimo integrisani paket usluga transporta, skladištenja, carine i praćenja, obezbeđujući besprekorna, sveobuhvatna rešenja za naše klijente iz svih industrija.

Nedeljne konsolidovane usluge su posebno popularne kod naših kupaca iz sektora elektronike, automobila, mode i maloprodaje, koji uz pomoc ovog rešenja da pronađu optimalnu kombinaciju između brzine i cene za svoje pošiljke“, dodao je Jo Feiks.

O cargo-partneru

cargo-partner je globalna logistička kompanija punog opsega koja nudi sveobuhvatan portfolio rešenja za avionski, pomorski, drumski transport i skladištenje.

Sa skoro 40 godina stručnosti u informacionoj tehnologiji i optimizaciji lanca snabdevanja, kompanija dizajnira usluge po meri za širok spektar industrija kako bi stvorila konkurentsku prednost za svoje kupce širom sveta.

Osnovan 1983. godine, cargo-partner je ostvario promet od 2.06 milijardi EUR u 2022. godini i trenutno zapošljava 4.000 ljudi širom sveta.
 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti