cargo-partner otvara filijalu u Barseloni

Komentari: 0

Globalna logistička kompanija nastavlja svoju ekspanziju u zapadnoj Evropi i otvara filijalu u Barseloni (Španija). Nova kancelarija omogućava idealnu povezanost sa glavnim transportnim čvorištima u zemlji i omogućava cargo-partneru da ponudi širok spektar avionskih, pomorskih, kopnenih i logističkih usluga za svoje klijente u regionu.

cargo-partner nastavlja svoje širenje i dodaje još jednu novu zemlju svojoj globalnoj mreži.

Prateći potrebe svojih kupaca u zapadnoj Evropi, cargo-partner će od 1. septembra 2022. otvoriti svoju prvu filijalu u Španiji. Oriol Asturgo, generalni direktor cargo-partnera u Španiji, objašnjava: „Odluka da otvorimo kancelariju u Barseloni bila je vođena potrebama naših postojećih kupaca u regionu.

Naša nova postavka na ovoj strateškoj lokaciji nam omogućava da iskoristimo sveobuhvatnu mrežu kancelarija i skladišta širom Evrope i da podržimo celu grupu cargo-partnera sa punim spektrom transportnih i logističkih usluga.”

Nova kancelarija u Barseloni približava cargo-partner svojim klijentima u zemlji, koja je jedna od najvećih ekonomija u EU. Španija je na 6. mestu u BDP-u među zemljama EU, sa sektorom logistike koji predstavlja 10% BDP-a zemlje.

Barselona pruža idealju povezanost sa svim glavnim logističkim čvorištima u Španiji, uključujući luke Barselona, Valensiju i Alhesiras, aerodrome u Barseloni i Madridu, i čvorišta drumskog saobraćaja u Barseloni, Madridu, La Jonkeri, Irunu i Saragosi.

Sa ove tačke gledišta, cargo-partner je spreman da služi svojim klijentima u različitim industrijama, uključujući automobilsku, prehrambenu i maloprodajni sektor.

cargo-partner tim u Španiji nudi kompletan portfolio transportnih i logističkih usluga, od avionskog i pomorskog transporta do nacionalnog i međunarodnog transporta, železničkog transporta i usluga skladištenja.

„Naša kancelarija u Barseloni upotpunjuje našu mrežu u zapadnoj Evropi i omogućava nam da iskoristimo sinergiju sa drugim kancelarijama u regionu kako bismo postigli kraće tranzitno vreme u drumskom transportu.

Pored toga, koristićemo Španiju kao čvorište za avionski i pomorski transport da bismo ubrzali isporuke iz Evrope u Ameriku“, navodi Oriol Asturgo.

Tim u Barseloni trenutno broji šest članova i očekuje se da će do kraja godine porasti na četrnaest zaposlenih.

O cargo-partneru

cargo-partner je privatni pružalac usluga infologistike punog opsega koji nudi sveobuhvatan portfolio rešenja za avionski, pomorski, drumski transport i skladištenje.

Sa skoro 40 godina stručnosti u informacionoj tehnologiji i optimizaciji lanca snabdevanja, kompanija dizajnira usluge po meri za širok spektar industrija kako bi stvorila konkurentne pogodnosti za svoje kupce širom sveta.

Osnovan 1983. godine, cargo-partner je ostvario promet od 1.8 milijardi EUR u 2021. godini i trenutno zapošljava više od 3.900 ljudi širom sveta.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti