Biznis konferencija Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona „TIL 2019 We Deliver Value COSCO SHIPPING”

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

6. Biznis konferencija Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona „TIL 2019 We Deliver Value COSCO SHIPPING” koja se, uz institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, održava 27. marta 2019. u Sava centru u Beogradu.

Nastavljajući uspešnu tradiciju, i 6. Biznis konferencija TIL 2019 fokusirana je na poslovne interese učesnika, kreirana kao odlična platforma za konstruktivan biznis networking i identifikovana je kao mesto okupljanja lidera iz oblasti transporta i logistike.

Sa preko 400 učesnika, TIL je već tradicionalno najposećenija godišnja poslovna konferencija iz ove oblasti.

Najveći broj učesnika čine donosioci odluka iz preko 150 vodećih kompanija iz oblasti špedicije, logistike i drumskog, železničkog, avio i vodnog saobraćaja i donosioci odluka vodećih kompanija koje su korisnici usluga u ovoj oblasti, zatim visoki predstavnici relevantnih državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona, EU, Turske, Rusije, Kine… međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja, predstavnici finansijskih institucija i udruženja i osiguravajućih društava, predstavnici medija...

Ključne teme o kojima će više od 400 učesnika, gostiju i eminentnih stručnjaka govoriti, diskutovati, razmeniti iskustva između ostalih su i “Digitalizacija i automatizacija menjaju lanac snabdevanja”,“Optimizacija logističkih usluga u skladu sa zahtevima tržišta”, "Razvoj slobodnih zona”, “Agilnost lanca snabdevanja”, “ Unapređenje drumskog transporta i razvoj inteligentnih transportnih sistema”, ”Moderne multimodalne i bezbedne transportne infrastrukture”,…

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti