Bitcoin Minetrix ulazi u poslednje faze kripto pretprodaje, završava se 25. aprila

Komentari: 0
Fotografija od: Pixabay.com

Pretprodaja Bitcoin Minetrix ulazi u svoje završne faze nakon odličnog uspeha tokom kampanje. Nedavno je premašen ukupan prikupljeni iznos od 13 miliona dolara, a investitori sada imaju poslednju priliku da kupe $BTCMTX po sniženoj ceni ICO-a, pre lansiranja na berzu.

Pretprodaja će se završiti 25. aprila, prenosi ClickOut Media.

Trenutno je u 38. rundi, a poslednja faza počinje za četiri dana ili kada ukupno prikupljanje dostigne 14,1 milion dolara. Napredovanje na sledeću fazu će verovatno dovesti do veće cene $BTCMTX.

Bitcoin Minetrix je platforma za cloud mining koja omogućava svakome da bez napora i na bezbedan rudari Bitcoin.

Za razliku od tradicionalnog rudarenja, nije potrebna skupa oprema ili tehničko stručno znanje.

Ukupno prikupljanje od 13 miliona dolara odražava duboko ukorenjen interes među investitorima, ali ovaj sentiment je takođe prisutan i među vodećim analitičarima i medijskim izvorima.

Zajednica spekulišu o dobitku do 100X?

Pojedini analitičari navode da bi cena Bitcoin Minetrix-a mogala eksplodirati nakon svoje pretprodaje. Tokom kampanje, nekoliko visokoprofilnih eksperata je izjavilo da bi ova nova kriptovaluta mogla ostvariti dobitak od 10x-100x.

Kada je ICO Bitcoin Minetrixa premašio deset miliona dolara, analitičar Džejkob Buri (Jacob Bury) je spekulisao da bi mogao ostvariti dobitak od 10x.

U međuvremenu, portal Insider Alpha je nedavno naveo: „Bitcoin Minetrix je sledeći token koji će se povećati 100 puta.“

Druge relevantne medijske institucije poput Bitcoin Magazine, Cointelegraph, CryptoPotato i BeInCrypto takođe podržavaju projekat.

Osim što odražava privlačnost Bitcoin Minetrixa za industrijske velikane, ovo takođe ilustruje nepokolebljiv nivo uzbuđenja oko projekta, što stvara put za eksplozivan IEO.

Tokenizovano Cloud rudarenje – revolucija Bitcoin-a

Napredna upotreba Bitcoin Minetrixa ključni je faktor koji pokreće njegovu popularnost. Projekat se zasniva na cloud rudarenju, nudeći jednostavnu i korisnički prijatnu alternativu tradicionalnom Bitcoin rudarenju.

Međutim, takođe poboljšava postojeće cloud rudarske solucije u industriji, čineći token $BTCMTX očiglednim izborom za mnoge učesnike na tržištu.

Efekat prepolovljenja Bitcoina

Bitcoin prepolovljenje je samo nekoliko dana udaljeno, a analitičari predviđaju da će ovo izazvati šok u ponudi na tržištu, što će dovesti do porasta cene Bitcoina.

Kroz to, cena $BTCMTX bi mogla naglo porasti jer bi viša cena BTC-a povećala potražnju za rudarenjem, što znači da bi više korisnika prešlo na platformu Bitcoin Minetrix i moralo da kupi $BTCMTX.

Pored zarađivanja BTC-a, stakeri Bitcoin Minetrixa takođe imaju koristi od pasivnih nagrada u obliku $BTCMTX tokena. Trenutno su ove nagrade vredne 54 odsto APY, ali će se smanjivati kako raste staking pool.

Dakle, ne u poslednjim smo danima pretprodaje. Pratite Bitcoin Minetrix na X ili Telegramu kako biste ostali u toku. Alternativno, posetite njihovu web stranicu kako biste kupili tokene.

Posetite Bitcoin Minetrix


Izvor: Nova Ekonomija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti