BIAM i ZAVARIVANJE

Komentari: 0

Na izložbenim prostorima Zagrebačkog velesajma se u terminu od 24. do 27. aprila 2018. održavaju sajmovi: BIAM - 24. Međunarodni sajam alatnih mašina, alata sa temom SAPO - sajam podugovaranja i ZAVARIVANJE - 27. Međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite.

Ova dva sajma prvenstveno su orijentisani na primarne i sekundarne privredne delatnosti.

Kao takvi su idealna prilika za:

• predstavljanje i promociju novih tehnologija i sistema iz područja alatnih mašina i alata, mašina za obradu raznih materijala, zavarivanja, zavarenih konstrukcija, materijala, komponenti, automatizacije proizvodnje i procesa (robotika, software i inženjering), naprednih tehnologija, merne tehnike, kontrole kvaliteta i antikorozivne zaštite;

• okupljanje struke, direktni kontakt ponude i potražnje, te povezivanje proizvođača, distributera, preduzetnika i investitora industrijskog sektora;

• edukaciju, transfer tehnologije i stručno usavršavanje.

U današnje vreme globalizacije neophodna je specijalizacija i izvrsnost za određenu delatnost, budući da tehnologija izrade traži specijalizovane subjekte kako bi određeni projekat mogao ugledati svetlo dana.

Zanimanje za sudelovanje na ovoj grupi sajmova, kako poslovnih posetilaca tako i izlagača, raste iz godine u godinu i za više od 30%.

Očekujemo nastavak ovog trenda s obzirom na dosadašnje rezultate i iskazane najave za saradnjom. Sajam je propraćen posebnim interesom poslovne i stručne publike, kako iz Hrvatske, tako i iz zemalja okruženja.

Sajmove prati i stručno prateći program; na rasporedu je Konferencija KORMAT - međunarodno savetovanje o zaštiti materijala i industrijskom finišu u organizaciji Hrvatskog društva za zaštitu materijala. Hrvatsko društvo za tehniku zavarivanja u saradnji s FSB katedrom za zavarene konstrukcije, održaće seminar “KOORDINATORI ZAVARIVANJA”.

Sajmovi će biti održani u paviljonima 8, 8a i 9 te na otvorenom izložbenom prostoru uz paviljone.

www.zv.hr

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti