Besplatna podrška digitalizaciji MMSP u vreme pandemije COVID 19

Komentari: 0

Fotografija od: PKS

Centar za digitalnu transformaciju (CDT), u saradnji sa Nemačkom razvojnom saradnjom koju sprovodi GIZ, razvio je program podrške u vanrednom stanju za mikro, mala i srednja preduzeća u Srbiji kao neposredan odgovor na situaciju nastalu zbog pandemije COVID 19. SPEED program aktivan je od danas i nudi dvodnevnu besplatnu konsultantsku podršku za kompanije iz svih industrija.

U programu mogu da učestvuju preduzeća od pet do 250 zaposlenih.

CDT mreža iskusnih sertifikovanih konsultanata za digitalnu transformaciju pruža direktnu online podršku.

Svaka kompanija ima priliku da uradi procenu svog trenutnog stanja praćenu konkretnim savetima kako uz pomoć digitalnih tehnologija povećati prodaju i produktivnost.

Pandemija COVID 19 posebno je pogodila mikro, mala i srednja preduzeća jer su prodaja i poslovanje svedeni na ograničeno radno vreme i potrebno je zaposlene uputiti na rad od kuće gde god je to moguće.

Mnoge kompanije nisu spremne da svoju osnovnu delatnost i poslovne procese, u kratkom roku, preusmere na onlajn kanale.

Program je objavljen na zvaničnoj stranici CDT-a. Kompanije mogu da se prijave za učešće popunjavanjem onlajn upitnika na linku

Inicijalno 100 kompanija će imati priliku da sa ekspertima za digitalnu transformaciju naprave procenu trenutnog stanja i razmotre načine da, u ovim izazovnim vremenima, upotrebom tehnologija održe i poboljšaju svoj biznis. 

Izvor. PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti