Balkan Security Expo 2024 kruna industrije bezbednosti i zaštite za region Jugoistočne Evrope

Komentari: 0

Za Balkan Security Expo 2024, organizatori kažu da će biti u 2024. godini kruna industrije bezbednosti i zaštite za region Jugoistočne Evrope.

Balkan Security Expo 2024 - manifestacija koja populariše kako bezbednosnu kulturu tako i regionalnu saradnju i obezbeđuje susret proizvođača security opreme i profesionalaca bezbednosti kao krajnjih korisnika.

Sajam se održava 07. i 08. juna 2024. godine u Hali sportova "Ranko Žeravica", Novi Beograd.

Izlagači: Učestvuju vodeći proizvođači i dobavljači iz sektora bezbednosti, uključujući poznate kompanije kao što su između ostalih : Ajax Systems, Hikvision, Dahua, Alarm Automatika, Multitek i mnogi drugi.

Očekuje se više od 1.500 menadžera i profesionalaca iz oblasti bezbednosti iz Srbije i iz regiona, što dodatno ističe značaj i obim ovog događaja.

Balkan Security Expo 2024 popunjava dugogodišnju regionalnu sajamsku prazninu pružanjem prilike svima da se kroz specijalizovanu platformu za prezentaciju najnovijih rešenja u oblasti bezbednosti svi proizvođači i distributeri direktno predstave tržištu.

Događaj je namenjen kako krajnjim klijentima koji traže sofisticirane opcije bezbednosti, tako i B2B interakcijama gde proizvođači i dobavljači mogu razmeniti poslovna iskustva i sklopiti nova partnerstva.

Zašto posetiti BSE 2024: Sajam će biti mesto prikaza najnovijih inovacija u tehnologiji bezbednosti. Posetioci će imati priliku da učestvuju u radionicama, demonstracijama, panel diskusijama i B2B sastancima, što nudi velike potencijale za sticanje novih znanja za eksperte bezbednosti, ali prvenstveno za umrežavanje i sklapanje poslovnih saradnji.

Događaj će biti usmeren na promociju i predstavljanje savremenih bezbednosnih rešenja koja nalaze praktičnu primenu u različitim sektorima ili će tek biti implementirana u poslovne procese uspešnih kompanija.

www.balkanexposec.com

Informacije za posetioce: Pozivamo sve zainteresovane strane da prisustvuju Balkan Security Expo 2024 i iz prve ruke se upoznaju sa brojnim inovacijama i savremenim bezbednosnim rešenjima.

Za više detalja i za rezervaciju vaše karte, posetite zvanični sajt: www.balkanexposec.com/sr/posetioci/ 

Ostalo je još samo malo mesta, zato rezervišite na vreme svoju kartu.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti