AMI DOO – PARTNER OD POVERENJA

Komentari: 0

U savremenoj industriji primena mašinskih elemenata zauzima značajno mesto. Sam razvoj i inovativni tokovi u industriji zahtevaju konstantno istraživanje potreba tržišta.

S tim u vezi, naš asortiman poseduje široku paletu proizvoda koji može zadovoljiti različite potrebe.

Posebna pažnja posvećena je planiranju uvoza i pravovremenom nabavkom kako bi naš asortiman bio kompletan.

U ponudi imamo: ležajeve, linearne tehnologije, lance, lančanike, kaiševe, remenice, semeringe, segere, kuglice, mazalice, klinove-kajle, rascepke, elastične čivije, osigurače, šelne, creva, pneumati ku, kardanski program i krstove kardana, šrafovsku robu, podloške, masti za podmazivanje ležajeva.

Predano se radi na širenju asortimana u skladu sa potrebama tržišta i organizovanju efikasne usluge/prodaje.

Naš tim je dobro organizovan, sastavljen od diplomiranih mašinskih inženjera, te ljudi zaduženih za marketing i komunikaciju sa tržištem, zaposlenih koji vode računa o finansijama i vrednih magacionera.

Saradnja sa partnerima koji su se dokazali na tržištu unapređuje kvalitet našeg rada. U proteklim godinama razvili smo mrežu dobavljača iz zemlje i inostranstva.

Sarađujemo sa kurirskim službama koje isporučuju naše pakete sa robom na adresu svakog našeg kupca u celoj Srbiji. Model slanja robe je “danas za sutra” po veoma povoljnim cenama.

U predhodnom periodu posti gli smo značajne rezultate. Kvalitet našeg rada prepoznali su, sada već, naši partneri. Distributeri smo brendova: SKF, KYK, DPI, TRK, Gufero, Power X i Loctite.

Naš asortiman je širok i raznovrstan u smislu cene i kvaliteta proizvoda. Analogno tome naši kupci su iz različitih sfera, počev od industrijskih giganata do servisera i entuzijasta koji u svojim radionicama servisiraju i stvaraju neke nove mašine.

Zadovoljni kupci – formula dobrog poslovanja

Uspešna trgovina se temelji na dobroj komunikaciji. U tom cilju stvorili smo uslove da sa našim partnerima komuniciramo na više načina: putem sajta AMI.rs, socijalnih mreža, fiksne i mobilne telefonske mreže.

Takođe učestvujemo na značajnim sajmovima poljoprivrede i tehnike u Srbiji i regionu. Naši komercijalisti su stalno na terenu, kako na jugu Srbije odakle je sve krenulo, tako i na severu Srbije.

AMI DOO se nalazi u krugu nekadašnje EI Niš, koja raspolaže dobrom infrastrukturom. U samom krugu postoji veliki broj firmi sa kojima svakodnevno sarađujemo.

Posedujemo magacinski prostor od 1200 m, a postoji mogućnost proširenja radnog prostora sa ciljem da se stvore kvalitetniji uslovi za rad.

Svesni smo prisustva konkurentskih firmi na tržištu. Svakodnevno analiziramo tržište kako bismo bili konkurentni i kako bi naši kupci imali što bolje uslove.

“Ako tržište ne poznajemo dobro, možemo se izgubiti u njemu”.

Iz dana u dan trudimo se da budemo odgovorni i na polju ekonomskog razvoja, tehničke inovati vnosti i društvene odgovornosti.

Proučavajući tržište i uzimajuću u obzir sve mogućnosti i rizike, naša dugoročna planiranja usmerena su na proširenje asortimana i tržišta.

U dobroj smo poziciji da možemo pogledati napred i nadati se dobrim rezultatima u budućnosti .

Težak period koji je obeležen epidemijom, izolacijama i ratnim dešavanjima svakako da je ostavio traga na ekonomiju uopšte, ali i na poslovanje mnogih naših partnera.

Nadamo se da je sve to iza nas i da naš čekaju bolji dani.

“Kvalitet, poverenje i zadovoljni kupci”, - AMI TIM

AMI d.o.o.
Gordane Todorović 15, 18000 Niš, Srbija
Komercijala i magacin:
Krug Elektronske industrije
Bul. Svetog Cara Konstanti na,
prilaz 4, broj 34, 18000 Niš, Srbija
Tel/Fax: +381 18 226 364
+381 18 222 927
Mob: +381 64 8900735
+381 64 8900702
prodajaami@gmail.com
www.ami.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti