ALUCOBOND – “Obucite vaš objekat”

Komentari: 0

Poslednjih godina „oblačenje zgrada“ je postala centralna tema moderne arhitekture. Pa stoga „outfit“ zgrada zaslužuju naročitu pažnju. Oni mogu biti jednostavni i funkcionalni, uzbudljivi i reprezentativni.

Proporcije, materijali, struktura i boja površine fasada, dovode do stvaranja neverovatnih arhitektonskih struktura, a njihov izbalansirani uzajamni uticaj karakteriše novu kulturu izgradnje.

Visoki kvalitet, otpornost i jedinstven izgled ALUCOBONDA su sinonim za kvalitet i samoodrživu gradnju, pritom ispunjavajući najviše standarde.

Ovaj materijal za fasade se izdvaja po svojim izvrsnim karakteristikama kao što su raznovrsnost površina od boja preko reljefa, zatim savršena lakoća oblikovanja, čvrstoća, stabilnost, dugovečnost i nezapaljivost.

ALUCOBOND ujedinjuje odlike energetski efikasne gradnje, ekonomske isplativosti i arhitektonskog kvaliteta. 

Tehnika gradnje sa aluminijumskom podkonstrukcijom je pogodna za izgradnju fasada kako na novim, tako i na postojećim zgradama, a takođe pogodna je i za krovne konstrukcije kao i za uređenje enterijera.

Savremeni tipovi zgrada, o kojima će biti reči u narednim brojevima, mogu se pohvaliti prefinjenim fasadama koje nisu samo funkcionalne, već i naglašavaju autonomiju i identitet zgrade. Obično postoji jasna percepcija o tome šta je ono što čini jedan savršeni „ogrtač“ zgrade.

Dug životni vek, lako održavanje i kombincija izolacije, ventilacije i kontrole vlage su podjednako važni kao i estetski kvalitet. ALUCOBOND pruža najbolje moguće uslove da se ovaj cilj i postigne.

ORACAL POLIKARBONATI D.O.O.
www.oracalpolikarbonati.com
office@oracalpolikarbonati.com

Kontaktirajte kompaniju ORACAL POLIKARBONATI u njihovim poslovnicama širom Srbije i u Crnoj Gori

 

 

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti