Air Serbia počela da saobraća po letnjem redu letenja koji će važiti do 28. oktobra 2023. godine

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Air Serbia je počela da saobraća po letnjem redu letenja koji će važiti do 28. oktobra 2023. godine.

U navedenom periodu, nacionalna avio-kompanija obavljaće redovne i sezonske letove do više od 80 destinacija širom sveta, od kojih do preko 20 Er Srbija nije letela tokom 2022. godine, navedeno je u saopštenju.

U letnjoj sezoni pojačaće saobraćaj između Beograda i Severne Amerike, i uz dnevne letove do Njujorka, od 17. maja uspostaviti direktnu liniju do Čikaga.

Nove destinacije u mreži Er Srbije, poput Ankare, Krakova, Ohrida, Varne i Rodosa, realizovaće se četiri puta nedeljno, dok će do Tel Aviva, Kaira, Hamburga, Geteborga, Kelna i Hanje putnici biti u prilici da lete tri puta nedeljno.

Najfrekventnija destinacija Er Srbije tokom letnjeg reda letenja biće Tivat sa 40 nedeljnih letova, slede Podgorica, Cirih i Istanbul sa 21 letom, Beč sa 18, Budimpešta sa 17, odnosno Atina, Larnaka, Ljubljana, Pariz, Skoplje, Tirana i Zagreb sa 14 nedeljnih letova.

Među najfrekventnijim destinacijama nacionalne avio-kompanije nalaze se i Rim sa 12 letova nedeljno, Prag sa 11, Amsterdam i Milano sa 10.

Devet puta nedeljno, Er Srbija će leteti do Barselone, Bukurešta, Londona i Sofije, dok će do Berlina i Soluna nacionalna avio-kompanija leteti osam puta u toku nedelje.

Do Kopenhagena, Diseldorfa, Frankfurta, Sarajeva i Stokholma, putnici će tokom letnjih meseci biti u prilici da lete svakodnevno.

- Po prvi put u našu mrežu uveli smo direktne letove do Lisabona, Izmira, Krfa, Marselja i ti letovi su izazvali posebno interesovanje.

Putnike će nesumnjivo obradovati i povećanje broja nedeljnih letova do Italije, Španije, Nemačke, Turske, Grčke, Severne Amerike, kao i mogućnost da tokom letnje sezone iz Niša lete do Atine, Kelna, Frankfurt-Hana, Istanbula, Ljubljane i Tivta - izjavio je Bojan Aranđelović, viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja Er Srbije.

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti