45. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE - Gradimo budućnost sada

Komentari: 0

Najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu Jugoistočne Evrope, Sajam građevinarstva u Beogradu, održaće se od 17. do 20. aprila 2019. godine na Beogradskom sajmu.

Pre svega važna za struku, ova specijalizovana međunarodna manifestacija obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Sajam građevinarstva jedan je od najznačajnijih poslovnih sajmova u Srbiji i regionu, i događaj koji je za sve učesnike i posetioce idealna prilika i nezamenljiv ambijent za premijerna predstavljanja inovacija i tehničko-tehnoloških rešenja.

Nove tehnologije će biti prisutne i vidljive u svakom segmentu manifestacije, upravo zbog konstantne potrebe za inovativnošću i napretkom u građevinskoj industriji.

To posebno važi za IT, digitalne, komunikacione tehnologije, sve vrste specijalizovanog, aplikativnog softvera, koji odavno u građevinarstvu nije novost i ekskluzivitet - već uspostavljeni standard.

Posebno značajan segment su dve, od prošle godine prisutne, robne grupe: “Nekretnine i investicije” i “Arhitektura i urbanizam”. Očekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti građevinarstva, agencija za nekretnine i arhitektonskih biroa.

Na sajmu će biti predstavljeni investicioni projekti koji su šansa za domaće i regionalne građevinare.

Kao zasebna tematska celina predstaviće se 11. Međunarodni sajam kamena STONEEXPO SERBIA, najveća međunarodna sajamska manifestacija u oblasti prirodnog kamena i prateće industrije.

U okvirima nacionalnih izložbi predstaviće se države koje su i do sada uzimale učešće na smotri, a neke zemlje predstaviće se prvi put. SEEBBE 2019 je mesto za ispitivanje tržišta, uspostavljanje saradnje i pokretanje novih projekata, a za domaće izlagače svakako i način da uvek budu u centru inovacija i na nivou kriterijuma koje zahtevaju svetski standardi.

Sajam građevinarstva SEEBBE ima neosporno najveću ulogu u afirmaciji građevinske struke i to potvrđuje veliki broj inostranih učesnika i posetilaca. Predstavlja mesto okupljanja eksperata iz oblasti građevine, arhitekata, projektanata, izvođača radova i proizvođača građevinskih mašina i materijala.

Jedan od osnovnih komercijalnih ciljeva Sajma građevinarstva je da gradnju, građevinske materijale i projekte plasira što širem krugu posetilaca i učini ih dostupnijim. U tom smislu Sajamske akcije i pogodnosti sastavni su deo izlagačkog nastupa.

Učesnici nastoje da izađu u susret posetiocima sajma i svojim klijentima, odobravaće ekskluzivne sajamske pogodnosti i popuste od 5 do 30% na svoje proizvode i usluge.

Perspektivnost domaćeg građevinarstva, u kontekstu velikih građevinskih projekata od međunarodnog značaja, jasna je sugestija poslovnim posetiocima i partnerima da će ovogodišnji Sajam građevinarstva biti mesto susreta, globalne ponude i razmene ideja. 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti