Novi datum: Automechanika u Frankfurtu će se održati od 14. do 18. septembra 2021.

Komentari: 0
Fotografija od: Messe Frankfurt Exhibition GmbH

Zbog teških uslova proisteklih iz pandemije virusa korona i mere preduzetih za zaustavljanje njegovog širenja, uključujući zabrane događaja i putovanja, kao i ograničenja koja se redovno produžavaju, Messe Frankfurt sa svojim korisnicima, partnerima i pratećim udruženjima odlučili su da se odloži sajam Automechanika iz Frankfurta koji je prvobitno trebalo da se održi od 8. do 12. septembra 2020. godine.

Automechanika Frankfurt, međunarodni događaj koji okuplja kompanije iz auto industrije, odnosno sve prateće grane koje se vezuju za auto industriju, održaće se u periodu od 14. do 18. septembra 2021. kao odgovor na lokalne i globalne mere sprovedene za zaustavljanje širenje COVID-a 19. Za mnoge izlagače i posetioce iz više od 180 zemalja koji će učestvovati na sajmu, događaj pod trenutnim uslovima ne bi bio moguće održati.

U dogovoru sa izlagačima, predstavnicima industrije, radionicama i maloprodajama, udruženjima i partnerima, Messe Frankfurt je ovaj događaj odložio za jesen 2021. godine.

Automechanika Frankfurt će tada nastaviti svoju dvogodišnju rotaciju - događaj će se sada odvijati u neparnim godinama.

Detlef Braun, član Izvršnog odbora Messe Frankfurt, objašnjava: „Naš glavni prioritet je osiguranje zdravlja i sigurnosti svih, i izlagača i posetioca podjednako, koji učestvuju u događaju. Sa talasima pandemije koja se kreće po svetu i gde mnoge zemlje ne očekuju da će dostići vrhunac do leta, siguran sam da je odluka za odlaganje sajma Automechanika do septembra 2021. godine veoma ispravna. U protekle dve nedelje, mi smo intezivno razgovarali sa našim korisnicima, partnerima i pratećim udruženjima, a oni su nam poslali veoma jasan signal. Održavanjem događaja 2021. godine, mi odgovaramo na želje naših korisnika. "

Online obuka u jesen 2020. godine.

„Od i za automobile profesionalce.“ 

Brojni su online događaji planirani za ovu jesen koji su usmereni i na obuku, i na profesionalce, posebno za nemačke radionice. Automechanika sarađuje sa različitim trgovinskim i medijskim organizacijama, influenserima, multiplikatorima i udruženjima za planiranje ovakvih događaja.

Za više informacija kontaktirajte: http://www.messefrankfurt.rs/

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti