ČEKAJUĆI BOJE " GRAFIME " 2019

Komentari: 0

Najznačajniji i najprestižniji ovogodišnji regionalni "samit" profesionalaca iz oblasti grafičke i papirne industrije - 41. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA - biće održan na Beogradskom sajmu od 25. do 28. septembra 2019. godine.

Pod imperativnim sloganom "Više boje", Grafima 2019. predstavlja ekskluzivnu smotru tehničkih i tehnoloških dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, dizajnu, reklamnoj, muzičkoj i filmskoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim pratećim privrednim granama. 

Štamparije, proizvođači, uvoznici, izvoznici i distributeri mašina, opreme i komponenata, dizajn studiji, uvoznici repromaterijala, papira, polovnih mašina predstaviće izvanredno bogatu paletu mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, sirovina, repromaterijala ili finalnih proizvoda za različite sektore grafičke industrije, ali i originalna namenska softverska i ICT rešenja u različitim oblastima.

Obiman prateći program Grafime podeljen je u tri tematske celine - tehnologija štampe, grafički dizajn i reklamni materijal, a sastoji se od stručnih predavanja, prezentacija novih tehnologija i dostignuća.

Deo tog programa je i "Ulica kreativnih rešenja", koji promoviše idejna rešenja iz oblasti grafičkog dizajna.

Na zahtev i izlagača i posetilaca, aktivirana je "Berza korišćenih mašina" (polovne mašine, sa znatno nižim cenama, namenjene malim privrednicima koji tek pokreću svoj privatan posao), a posle prošlogodišnje uspešne premijere biće nastavljeno i Wrap Star takmičenje, veština i umetnost oblepljivanja automobila.

Kako to tradicija nalaže, najkvalitetnijim grafičkim proizvodima u različitim kategorijama, stručni žiri Grafime i Beogradskog sajma dodeliće tradicionalne simbolične nagrade - Zlatni, Srebrni i Bronzani pečat.

Domaćin ovogodišnje Grafime je kompanija EUROPAPIER DUNAV DOO, član grupacije Europapier, vodećeg dobavljača papira u 12 zemalja centralne i istočne Evrope.

Sa preko 50 skladišta širom regiona, Europapier ima kapacitet da ukupno skladišti više od 150.000 paleta, da robu sortira, obeležava, pakuje, seče... u odgovarajućem formatu.

Europapier nudi sveobuhvatne usluge distribucije u svim zemljama sa standardnim rokom isporuke sledećeg dana, a za klijente koji se nalaze u glavnim gradovima - u istom danu.

Konačno, za učesnike i posetioce Grafime izuzetna je privilegija činjenica da se zajedno sa Grafimom 2019. održava i 27. Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme - BIRO-EXPO, tematski orijentisan na kancelarijsko poslovanje (kancelarijski nameštaj, biro mašinе i pribor, kancelarijski materijal, poslovnа i dekorativnа galanterijа i dr.)

Kraj septembra, sa svim svojim jesenjim bojama - pred vratima je.

A s njim i još "više boja" Grafime 2019.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti