Zagrebački velesajam - novi sajam u godini jubileja

Komentari: 2

U godini 110. godišnjice neprestanog rada Zagrebačkog velesajma, SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA, slave svoj 10. rođendan i upotpunjuju se u zajedničkom terminu od 5. do 8. decembra, sa novim sajamskim projektom CroAGRO, međunarodnim sajmom poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

Nakon 15 godina, poljoprivreda se vraća na Zagrebački velesajam. Paviljonima Zagrebačkog velesajma, četiri će dana vladati moćna postrojenja najsavremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme.

U skladu s tržišnim interesom te s uvažavanjem strukovnih predloga, sajam se održava u periodu mirovanja poljoprivredne aktivnosti, sve u cilju da ova manifestacija bude najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj.

CROAGRO je poljoprivredni i porodični sajam s mnoštvom zanimljivih sadržaja: stručnih skupova, konferencija OPG-ova, izbor za najbolje proizvođače u sektoru ratarstva, stočarstva i vinarstva, izbor „Hrvatski traktor godine“, te međunarodno ocenjivanje rakija i likera, sireva i jabuka samo su deo stručnog i zabavnog programa koji posetioce očekuje svakog dana.

SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima na radost brojnih izlagača i posetioca, ponovo se održava na Zagrebačkom velesajmu. 

Svojim prepoznatljivim segmentima Organica&Kronoplja, APItera Mystic i Hrana, svrstani su u sam vrh ponude ovakvih tematskih događanja, a iz godine u godinu beleže sve veći interes posetioca, izlagača i stručnjaka.

Brojna zanimljiva i edukativna predavanja, seminari, kongresi, prezentacije i radionice samo su mali deo raznovrsnog i kvalitetnog programa sa vrsnim predavačima i gostima.

Zabeležite prvi vikend u decembru, jer vas očekuju brojne „mistične“ poslastice među kojima izdvajamo: Subota popodne na ivici znanosti, Kongres „Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini“, simpozijum Apiterapija – očuvanje zdravlja pčelinjim proizvodima, brojna predavanja, radionice i seminari, gastro show sa poznatim kuvarima.

Cena ulaznice iznosi 20,00 kuna i važi za oba sajma.

Više informacija možete pronaći na www.zv.hr

2 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar
FM MORAVA AD
03.12.2019 15:39
Odličan tekst, nadam se da ćemo naredne godine učestvovati i prezentovati naše proizvode. Odgovori
zagrebački velesajam
03.12.2019 15:50
Poštovani, bit će nam izuzetno drago da sljedeće godine budete izlagač na sajmu Croagro

Ostavi komentar

Klijenti